Мандарини — справжній символ зими та Нового року. І стає так прикро, коли купуєш в магазині ці плоди, а вони виявляються кислими, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Існує один "японський" метод, який допоможе в такій неприємній ситуації. Фрукти можна підсолодити навіть без використання цукру. Перевірте і ви.
Влаштуйте кислим мандаринам невеликий "спа-салон" і приготуйте для них таку ванну:
Як стверджують спеціалісти, через різницю температур кислотність повинна нейтралізуватися. Процедура така досить проста і не вимагає особливих дій. А зачекати потрібно всього лише 15 хвилин і солодкі мандарини будуть готові.
Якщо вам не хочеться чекати навіть 15 хвилин, цей процес можна пришвидшити до 30 секунд. Щоправда, такий спосіб підійде лише тим, у кого на кухні є мікрохвильова піч. Покладіть кислий плід у мікрохвильовку, виставте максимальну потужність і час 30 секунд.
Однак варто запам'ятати кілька важливих нюансів. Передусім, щоб фрукт не вибухнув у мікрохвильовій печі, обов'язково зробіть в шкірці проколи чи невеликі надрізи. Також дайте мандаринам охолонути після процедури і лише після цього очищайте.
Зверніть увагу, що мандарини після мікрохвильової печі дійсно стануть солодкими, але їхній смак дещо зміниться, адже серединка фруктів трішки звариться.
Чай – це не тільки смачний напій, а й потужний союзник для вашого здоров'я. Багато хто не знає, що регулярне споживання чаю може значно зміцнити вашу імунну систему та допомогти в боротьбі з хворобами., передають Патріоти України. Чорний і зелений чай ...
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, а народ дуже гостинний. І як вони готують! Особливо люблять пригощати різними домашніми смаколиками. Однією з основних страв на застілля вважаються закарпатські голубці, передають Патріоти України. ...