
Мандарини — справжній символ зими та Нового року. І стає так прикро, коли купуєш в магазині ці плоди, а вони виявляються кислими, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Існує один "японський" метод, який допоможе в такій неприємній ситуації. Фрукти можна підсолодити навіть без використання цукру. Перевірте і ви.
Влаштуйте кислим мандаринам невеликий "спа-салон" і приготуйте для них таку ванну:
Як стверджують спеціалісти, через різницю температур кислотність повинна нейтралізуватися. Процедура така досить проста і не вимагає особливих дій. А зачекати потрібно всього лише 15 хвилин і солодкі мандарини будуть готові.
Якщо вам не хочеться чекати навіть 15 хвилин, цей процес можна пришвидшити до 30 секунд. Щоправда, такий спосіб підійде лише тим, у кого на кухні є мікрохвильова піч. Покладіть кислий плід у мікрохвильовку, виставте максимальну потужність і час 30 секунд.
Однак варто запам'ятати кілька важливих нюансів. Передусім, щоб фрукт не вибухнув у мікрохвильовій печі, обов'язково зробіть в шкірці проколи чи невеликі надрізи. Також дайте мандаринам охолонути після процедури і лише після цього очищайте.
Зверніть увагу, що мандарини після мікрохвильової печі дійсно стануть солодкими, але їхній смак дещо зміниться, адже серединка фруктів трішки звариться.
Надмірне вживання ромашкового чаю, який у цілому вважається безпечним, може бути небезпечним для здоров'я та викликати низку проблем, особливо у людей, які приймають певні ліки. Більшість експертів вважають безпечним вживання від однієї до трьох чашок ...
Купуючи собі туш, ми сподіваємось, що вона виправдає обіцянки з реклами – буде гарно розділяти вії, робити їх довшими та густішими на вигляд. Але нерідко результат у макіяжі виявляється не таким вдалим. Що ж може призводити до цього, передають Патріоти...