Чашка фаршу і картопля - і ситна вечеря вам забезпечена

Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Тому з нею впорається навіть недосвідчений кулінар. А також підійде тим, хто не хоче морочитися з вечерею, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 г свино-яловичого фаршу;
  • 800 г картоплі;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 50 г борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 2 цибулини;
  • половина ч. л. чорного перчцю;
  • 1,5 ст. л. солі;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 ч. л. паприки;
  • 4 ст. л. сметани.

Приготування:

  1. Картоплю очистить від шкірки, помийте, поріжте шматками і подрібніть, використовуючи блендер. Цибулю теж очистить, сполосніть, поріжте на шматки і закиньте в блендер. Додайте до картоплі і добре перемішайте.
  2. Потім всипте борошно, розбийте яйце, додайте сметану, сіль і перчик. Ретельно перемішайте.
  3. З готового тіста приготуйте картопляні млинці на сковорідці. Обсмажте за три хвилини з обох сторін.
  4. У фарш додайте паприку, сіль і перчик. Змастіть начинкою кожен млинець і скрутіть в тугі рулети.
  5. Рулети викладіть на деко і змастіть сметанкою.
  6. Розігрійте духовку і поставте запікатися рулети. Готуйте приблизно 25 хвилин при 180°.
  7. Через зазначений час дістаньте деко і присипте рулети тертим сиром. Готуйте ще кілька хвилин до того, як сир розплавиться.

Приємного смаку!

Джерело: Ukr.Media

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...