Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Тому з нею впорається
навіть недосвідчений кулінар. А також підійде тим, хто не хоче
морочитися з вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
300 г свино-яловичого фаршу;
800 г картоплі;
1 ст. л. сметани;
50 г борошна;
1 куряче яйце;
2 цибулини;
половина ч. л. чорного перчцю;
1,5 ст. л. солі;
100 г сиру твердих сортів;
1 ч. л. паприки;
4 ст. л. сметани.
Приготування:
Картоплю
очистить від шкірки, помийте, поріжте шматками і подрібніть,
використовуючи блендер. Цибулю теж очистить, сполосніть, поріжте на
шматки і закиньте в блендер. Додайте до картоплі і добре перемішайте.
Потім всипте борошно, розбийте яйце, додайте сметану, сіль і перчик. Ретельно перемішайте.
З готового тіста приготуйте картопляні млинці на сковорідці. Обсмажте за три хвилини з обох сторін.
У фарш додайте паприку, сіль і перчик. Змастіть начинкою кожен млинець і скрутіть в тугі рулети.
Рулети викладіть на деко і змастіть сметанкою.
Розігрійте духовку і поставте запікатися рулети. Готуйте приблизно 25 хвилин при 180°.
Через зазначений час дістаньте деко і присипте рулети тертим сиром. Готуйте ще кілька хвилин до того, як сир розплавиться.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...