Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Тому з нею впорається
навіть недосвідчений кулінар. А також підійде тим, хто не хоче
морочитися з вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
300 г свино-яловичого фаршу;
800 г картоплі;
1 ст. л. сметани;
50 г борошна;
1 куряче яйце;
2 цибулини;
половина ч. л. чорного перчцю;
1,5 ст. л. солі;
100 г сиру твердих сортів;
1 ч. л. паприки;
4 ст. л. сметани.
Приготування:
Картоплю
очистить від шкірки, помийте, поріжте шматками і подрібніть,
використовуючи блендер. Цибулю теж очистить, сполосніть, поріжте на
шматки і закиньте в блендер. Додайте до картоплі і добре перемішайте.
Потім всипте борошно, розбийте яйце, додайте сметану, сіль і перчик. Ретельно перемішайте.
З готового тіста приготуйте картопляні млинці на сковорідці. Обсмажте за три хвилини з обох сторін.
У фарш додайте паприку, сіль і перчик. Змастіть начинкою кожен млинець і скрутіть в тугі рулети.
Рулети викладіть на деко і змастіть сметанкою.
Розігрійте духовку і поставте запікатися рулети. Готуйте приблизно 25 хвилин при 180°.
Через зазначений час дістаньте деко і присипте рулети тертим сиром. Готуйте ще кілька хвилин до того, як сир розплавиться.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...