Якщо ви бодай раз у житті куштували справжні чебуреки – цього смаку ви не забудете ніколи. Вони продаються чи не на кожному кроці, але, так склалось, що не всі ставляться до цієї страви позитивно, зазначають Патріоти України.
Мовляв, і фігуру псує, і здоров’ю шкодить. Втім, колись таки варто дозволити собі з’їсти щось смачненьке! Згодні? Якщо ви теж не готові обмежувати себе та відмовлятись від чебуреків – пропонуємо вам простий рецепт, що неодмінно вразить вас і ваших рідних. І нехай вам смакує!
Крок перший – готуємо фарш. Пропускаємо через м’ясорубку свинину, яловичину, цибулю. Додаємо солі-перцю та залишаємо на певний час у холодильнику. Поки готуємо тісто.
Крок другий – змішуємо борошно, сіль і мінеральну воду. Замішуємо тісто та формуємо “ковбаску”. Ділимо його на шматки діаметром 20 см.
Крок третій – на “коржики” викладаємо готовий фарш. З’єднуємо краї та придавлюємо їх пальцями (або виделкою). Вирівнюємо чебурек за допомогою тарілки – надаємо йому характерної округлої форми.
Крок четвертий – обсмажуємо чебуреки по обидва боки на сковорідці. Попередньо розігріваємо олію “до кипіння”. Золотиста скоринка свідчить про готовність. А ви часто готуєте своїм рідним чебуреки?
Схуднення - завдання не з легких. У кожного з нас свій шлях до заповітної мети, але суть завжди одна: дефіцит калорій. Тобто, ми маємо витрачати більше енергії, ніж отримуємо з їжею, передають Патріоти України з посиланням на ВВС. "Тоді організм почина...
Авіаперельоти стали буденністю для багатьох. Обираючи місце в літаку, ми зазвичай орієнтуємося на комфорт - хтось хоче сидіти біля проходу, щоб мати легкий доступ до туалету, інші віддають перевагу вікну, щоб милуватися краєвидом, передають Патріоти Ук...