Якщо ви бодай раз у житті куштували справжні чебуреки – цього смаку ви не забудете ніколи. Вони продаються чи не на кожному кроці, але, так склалось, що не всі ставляться до цієї страви позитивно, зазначають Патріоти України.
Мовляв, і фігуру псує, і здоров’ю шкодить. Втім, колись таки варто дозволити собі з’їсти щось смачненьке! Згодні? Якщо ви теж не готові обмежувати себе та відмовлятись від чебуреків – пропонуємо вам простий рецепт, що неодмінно вразить вас і ваших рідних. І нехай вам смакує!
Крок перший – готуємо фарш. Пропускаємо через м’ясорубку свинину, яловичину, цибулю. Додаємо солі-перцю та залишаємо на певний час у холодильнику. Поки готуємо тісто.
Крок другий – змішуємо борошно, сіль і мінеральну воду. Замішуємо тісто та формуємо “ковбаску”. Ділимо його на шматки діаметром 20 см.
Крок третій – на “коржики” викладаємо готовий фарш. З’єднуємо краї та придавлюємо їх пальцями (або виделкою). Вирівнюємо чебурек за допомогою тарілки – надаємо йому характерної округлої форми.
Крок четвертий – обсмажуємо чебуреки по обидва боки на сковорідці. Попередньо розігріваємо олію “до кипіння”. Золотиста скоринка свідчить про готовність. А ви часто готуєте своїм рідним чебуреки?
Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...
Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...