Чебуреки з м'ясом і зеленню виходять хрусткими, соковитими і дуже смачними. Готувати їх нескладно, впорається навіть початківець кулінар. Але тут важливо знати кілька секретів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До 300 мл гарячої води додати 1 ч. л. солі, горілку, рослинну олїю і перемішати.
2. Всипати просіяне борошно, замісити еластичне і щільне однорідне тісто. Накрити плівкою і залишити на півгодини.
3. Зелень промити, нарізати гострим ножем.
4. Цибулю почистити, нарізати дрібним кубиком.
5. Філе курки разом із зеленню і цибулею пропустити через м'ясорубку.
6. Фарш посолити і поперчити за смаком, влити 120 мл холодної води. Ретельно перемішати.
7. Готове тісто розділити тісто на дванадцять частин, кожну розкачати в тонкий круглий коржик.
8. На одній половині коржика розподілити 3 ст. л. фаршу, накрити другою половиною тіста, защипнути края виделкою.
9. Смажити чебуреки у розпеченому рослинному маслі до готовності з двох сторін.
10. Рум'яні чебуреки викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Приємного апетиту!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...