Чебуреки з м'ясом і зеленню виходять хрусткими, соковитими і дуже смачними. Готувати їх нескладно, впорається навіть початківець кулінар. Але тут важливо знати кілька секретів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До 300 мл гарячої води додати 1 ч. л. солі, горілку, рослинну олїю і перемішати.
2. Всипати просіяне борошно, замісити еластичне і щільне однорідне тісто. Накрити плівкою і залишити на півгодини.
3. Зелень промити, нарізати гострим ножем.
4. Цибулю почистити, нарізати дрібним кубиком.
5. Філе курки разом із зеленню і цибулею пропустити через м'ясорубку.
6. Фарш посолити і поперчити за смаком, влити 120 мл холодної води. Ретельно перемішати.
7. Готове тісто розділити тісто на дванадцять частин, кожну розкачати в тонкий круглий коржик.
8. На одній половині коржика розподілити 3 ст. л. фаршу, накрити другою половиною тіста, защипнути края виделкою.
9. Смажити чебуреки у розпеченому рослинному маслі до готовності з двох сторін.
10. Рум'яні чебуреки викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Приємного апетиту!
Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...
Труднощі із засинанням не пов'язані лише з безсонням, а й з перевантаженням подразниками, інформаційним шумом, світлом екрану та стресом, накопиченим протягом дня. Але, на щастя, стає все більш очевидним, що проста дієтична підтримка, на відміну від пі...