Чебуреки з м'ясом і зеленню виходять хрусткими, соковитими і дуже смачними. Готувати їх нескладно, впорається навіть початківець кулінар. Але тут важливо знати кілька секретів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До 300 мл гарячої води додати 1 ч. л. солі, горілку, рослинну олїю і перемішати.
2. Всипати просіяне борошно, замісити еластичне і щільне однорідне тісто. Накрити плівкою і залишити на півгодини.
3. Зелень промити, нарізати гострим ножем.
4. Цибулю почистити, нарізати дрібним кубиком.
5. Філе курки разом із зеленню і цибулею пропустити через м'ясорубку.
6. Фарш посолити і поперчити за смаком, влити 120 мл холодної води. Ретельно перемішати.
7. Готове тісто розділити тісто на дванадцять частин, кожну розкачати в тонкий круглий коржик.
8. На одній половині коржика розподілити 3 ст. л. фаршу, накрити другою половиною тіста, защипнути края виделкою.
9. Смажити чебуреки у розпеченому рослинному маслі до готовності з двох сторін.
10. Рум'яні чебуреки викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Приємного апетиту!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...