Через цю часту помилку ваш смартфон "гальмує" - в жодному разі не робіть так!

З часом користувачі починають помічати, що телефон працює вже не так швидко, як на початку. Виявляється, більшість допускає одну і ту ж помилку, передають Патріоти України.

Виявляється, з часом смартфон дійсно починає "гальмувати" і працювати набагато повільніше. Наприклад, не відразу реагувати на свайп чи переходити надто довго з однієї папки в іншу. Звичайно, причин, чому телефон починає "гальмувати", чимало. Але є одна найпоширеніша. І це — встановлення великої кількості зайвих програм

Багато власників смартфонів встановлюють на свій пристрій різні застосунки, якими часто навіть не користуються або користуються вкрай рідко. В такому підході немає нічого хорошого, адже в такому разі значно зменшується вільне місце в пам'яті телефону.

Але і це не найстрашніше. Згодом всі ці застосунки починають автоматично оновлюватися, що збільшує навантаження на мобільний пристрій і значно сповільнює його роботу.

Як пришвидшити телефон, щоб не "гальмував"

Якщо на вашому пристрої встановлено багато різних застосунків і він почав "гальмувати", варто видалити непотрібні програми, якими ви вкрай рідко або ніколи не користуєтесь. Пам'ятайте, що всі ці застосунки мають кеш, додаткові файли, які засмічують пристрій. Найкраще стежити, щоб на телефоні завжди залишалося приблизно 3-4 Гб вільної пам'яті.

Щоб видалити програму, можна перейти до "Параметрів" і обрати "Програми". Вибравши потрібний застосунок, натисніть кнопку "Видалити". Також можна звільнити місце, якщо перенести фотографії, відео, важливі документи з внутрішньої пам'яті на карту пам'яті або в хмарне сховище.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...