Червоний борщ на свинячих реберцях: Класичний рецепт найсмачнішої страви на обід

Червоний український борщ - це об'єднує назву безлічі різновидів перших страв із овочів з м'ясом, куркою, грибами або рибою. Пропонуємо приготувати бюджетний варіант чудового і дуже смачного червоного борщу до обіду, передають Патріоти України.

Український червоний борщ на свинячих реберцях

Інгредієнти:

  • 4,5 л води
  • 1 кг свинячих реберець
  • 400 г капусти
  • 1 середня буряк
  • 200 г квасолі
  • 4-5 картоплин
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 100 мл сметани або вершків
  • 3 гілочки петрушки
  • Сіль, лавровий лист і мелений перець за смаком
  • 10 г цукру
  • 1 ч. Л. оцту

Спосіб приготування:

Свинячі ребра вимийте, поріжте порційними шматочками, складіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Після закипання додайте в бульйон сіль, два лаврові листки і перець горошком.

Моркву і буряк наріжте спочатку тонкими кружечками, а потім - соломкою. Капусту нашаткуйте на спеціальній тертці, картопля поріжте кубиками.На сковороді з розігрітим соняшниковою олією обсмажити цибулю і моркву до м'якості, всипте буряк, полийте оцтом і посипте цукром. Готуйте до м'якості. Додайте в сковороду томатну пасту, тушкуйте півгодини, помішуючи. Можна додати трохи гарячої води. У киплячий бульйон всипте картопля, через 20 хвилин перекладіть в каструлю вміст сковороди.

Приправте борщ за смаком спеціями. Додайте заздалегідь відварену квасолю, подрібнений часник і нашатковану капусту. В самому кінці всипте зелень. Подавайте до столу борщ з часниковими пампушками і сметаною. Смачного!

Творить дива! Найкращий чай, який допоможе розслабитись та відновитись після важкого дня

понеділок, 12 травень 2025, 5:40

Після напруженого дня немає нічого кращого, ніж чашка ароматного чаю, що огортає спокоєм і допомагає відпустити турботи. Мова йде про чай з меліси, який не лише тішить смаком, а й сприяють глибокому розслабленню, передають Патріоти України. Дієтолог Ма...

Як очистити чайник від накипу - допоможуть прості та доступні методи

неділя, 11 травень 2025, 23:15

Незалежно від того, електричний чи звичайний чайник, на стінках з часом почне утворюватися накип — головна причина — жорстка вода. На жаль, вапняний наліт псує смак кави та чаю, тому його варто регулярно видаляти, наприклад, раз на місяць, пише сайт po...