
Брамбораки - національне блюдо чеської кухні, передають Патріоти України.
Це апетитні картопляні коржі, дуже схожі на наші деруни. Крім традиційної натертої картоплі, в брамбораки додають пиво, м'ясо, овочі та різні приправи (перуки, майоран, кмин). Цю ситну страву можна приготувати на обід або вечерю, вона також буде відмінною закускою до пива.
Інгредієнти
Як приготувати чеські картопляні коржі
У дієтичному варіанті цієї страви використовуйте моркву та зелень, а замість борошна — панірувальні сухарі. Чеські ласощі готові. Їх можна подавати гарячими та холодними. Експериментуйте з наповнювачами брамбораків і не бійтеся зіпсувати класичний рецепт — чехи не образяться. Обов'язково приготуйте цю страву.
Приємного апетиту.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...