Брамбораки - національне блюдо чеської кухні, передають Патріоти України.
Це апетитні картопляні коржі, дуже схожі на наші деруни. Крім традиційної натертої картоплі, в брамбораки додають пиво, м'ясо, овочі та різні приправи (перуки, майоран, кмин). Цю ситну страву можна приготувати на обід або вечерю, вона також буде відмінною закускою до пива.
Інгредієнти
Як приготувати чеські картопляні коржі
У дієтичному варіанті цієї страви використовуйте моркву та зелень, а замість борошна — панірувальні сухарі. Чеські ласощі готові. Їх можна подавати гарячими та холодними. Експериментуйте з наповнювачами брамбораків і не бійтеся зіпсувати класичний рецепт — чехи не образяться. Обов'язково приготуйте цю страву.
Приємного апетиту.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...