Чого б такого з'їсти, щоб помолодшати? Ось яка їжа "працює" проти зморшок

Звісно, генетика і спосіб життя - ключові чинники, від яких залежить, коли ми помітимо перші зморшки — у 25 чи в 40 років. Ми знаємо: у здорового тіла не тільки здоровий дух, а й гладка шкіра. Розповідаємо, які продукти можуть замінити "уколи краси". Збалансована дієта може допомогти поліпшити загальний стан шкіри та послужити захистом від ранніх зморшок, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Перець, броколі, полуниця, чорниці, ківі, лосось, тобто продукти, багаті на антиоксиданти, — наш порятунок проти зморшок. Саме вони надійно захистять від вільних радикалів, які змушують нас старіти та позбавляють шкіру еластичності.

Зелений чай має з цієї хвилини стати вашим улюбленим напоєм, бо він багатий на чарівні поліфеноли. Ці речовини мають протизапальний ефект і блокують дію вільних радикалів. Якщо у вашому меню з'являться ці продукти, то вже незабаром ви почуватиметеся значно краще. Антиоксиданти виведуть токсини та сповільнять процес старіння, наскільки це можливо, а шкіра стане гладенькою, ніжною та однорідною за тоном.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...