Чоловічий чи жіночий склад розуму? Цей тест у картинці розповість про ваше мислення

Усім відомий вислів одного психолога: "чоловіки з Марса, жінки з Венери". У ньому відбиваються різні принципи мислення протилежних статей, а також відмінності в поведінці і цінностях, передають Патріоти України.

Але іноді можуть зустрічатися люди, яким властиві якості протилежної статі. Цей психологічний тест допоможе виявити, який тип мислення закладено в вас. Подивіться на картинку і визначте, що ви побачили першим.

Чоловік

Такий варіант відповіді вказує на те, що у вас домінує ліва півкуля мозку. Вона відповідає за логіку і аналітичний склад розуму. Ці якості визначають чоловічий тип мислення.

Про вас можна сказати, що ви рішучі, врівноважені і володієте хорошою пам'яттю. Також ви не схильні до впливу емоцій, а в прийнятті рішень спираєтесь на розрахунок і особисту вигоду.

Жінка

У вас домінує права півкуля мозку. Такий склад розуму притаманний жінкам. Ним володіють особистості з добре розвиненим абстрактним мисленням. У вас добре розвинена інтуїція, і ви володієте багатою фантазією. У процесі прийняття рішення ви керуєтеся емоціями і внутрішнім чуттям.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...