Чоловіки, не їжте це: Лікар перерахував продукти, які знижують потенцію

Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург заявив, що на статеву функцію чоловіків дуже впливає раціон харчування. Фахівець зазначив, що на чоловіче здоров'я вкрай негативно може вплинути вживання спиртних напоїв, борошняних продуктів і різних солодощів, передають Патріоти України.

За його словами, статеву функцію різко знижують всі продукти з високим глікемічним індексом. Якщо вживати їх регулярно, то це може привести до порушення статевої функції. «Якщо хочете продовжити своє сексуальне життя, слід скоротити споживання солодощів у вигляді шоколаду, тортів, борошняних виробів і інших продуктів з цукром», - пояснив доктор. Також він підкреслив, що в невеликій кількості шоколад вживати можна, проте тільки в тому випадку, якщо він гіркий і не містить штучних підсолоджувачів.

Крім того, Гінзбург розвінчав популярний міф про те, що червоне м'ясо сприяє виробленню чоловічих гормонів. Як зазначив доктор, це приблизно те ж саме, як і заява багатьох експертів про те, що кращий афродизіак - це морепродукти. Він порадив скоротити вживання червоного м'яса, оскільки воно прискорює процеси старіння і знижує вироблення необхідних чоловічому організму гормонів.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...