Чоловіки оцінять! Готуємо супер-смачні картопляні гнізда з грибами, в часниково-сметанному соусі

Рецепт супер смачний і простий! Таке блюдо чудово впишеться в святкове меню, передають Патріоти України.

Складові на 5 порцій

Картопля 10 штук
Молоко 50 мл
Шампіньони 100 грам
Морква 1 штука
Цибуля 3 штуки
Часник 3 зубчики
Яйце 1 штука
Сметана 3 ст.л.
Сіль за смаком
Спеції за смаком
Зелень1 пучок

Кроки приготування

Очищену картоплю відварюємо до готовності.

Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на середній тертці, часник пропускаємо через часнокодавку.

Гриби нарізаємо кубиками і обсмажуємо, потім додаємо моркву, цибулю, спеції і часник

Перемішуємо і смажимо 10 хвилин, накривши кришкою, потім додаємо сметану і тушкуємо ще 10 хвилин.

З звареної картоплі готуємо картопляне пюре, додаємо молоко, сіль і один жовток.

Викладаємо готове картопляне пюре на деко, застелене пергаментом, так, щоб вийшли «гнізда».

Кладемо в середину начинку.

Запікаємо при 180 С протягом 15-20 хвилин.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...