Рецепт супер смачний і простий! Таке блюдо чудово впишеться в святкове меню, передають Патріоти України.
Картопля 10 штук
Молоко 50 мл
Шампіньони 100 грам
Морква 1 штука
Цибуля 3 штуки
Часник 3 зубчики
Яйце 1 штука
Сметана 3 ст.л.
Сіль за смаком
Спеції за смаком
Зелень1 пучок
Очищену картоплю відварюємо до готовності.
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на середній тертці, часник пропускаємо через часнокодавку.
Гриби нарізаємо кубиками і обсмажуємо, потім додаємо моркву, цибулю, спеції і часник
Перемішуємо і смажимо 10 хвилин, накривши кришкою, потім додаємо сметану і тушкуємо ще 10 хвилин.
З звареної картоплі готуємо картопляне пюре, додаємо молоко, сіль і один жовток.
Викладаємо готове картопляне пюре на деко, застелене пергаментом, так, щоб вийшли «гнізда».
Кладемо в середину начинку.
Запікаємо при 180 С протягом 15-20 хвилин.
Ми звикли думати, що наше здоров’я залежить від харчування, наявності хвороб чи стресів. Та насправді наш організм щодня стикається з підступнішими ворогами — звичками, які здаються нешкідливими на перший погляд. Однак саме вони мають ефект накопичення...
Отримання рясного врожаю чорної смородини – заповітна мрія кожного садівника, і правильне підживлення відіграє в цьому процесі ключову роль. Вибір оптимального добрива та своєчасне його внесення забезпечать кущам смородини необхідні поживні речовини дл...