Чоловіки оцінять: Як приготувати смачний м'ясний пиріг за 10 хвилин (рецепт, відео)

"Главное в пироге что? Конечно, тесто. В этом рецепте тесто, во-первых, делается за 10 минут, во-вторых, в нем не используется майонез, а в-третьих - он всегда получается!" - йдеться в матеріалі 7dach.ru, передають Патріоти України. Цитуємо далі:

"Особенно он хорош, когда позвонили друзья и говорят: «Через полчаса будем!» Что делать? В этом коротком видео все подробно покажу:


Ингредиенты

  • яйцо — 2 шт.
  • мука — 1 стакан
  • кефир — 1 стакан 200 г
  • фарш (свинина, говядина) — 200-300 г
  • соль — 1/2 ч. ложки
  • сода — 1/2 ч. ложки
Форма для выпечки.

Приготовление

Первым делом обжариваем фарш, он у меня в основном всегда из морозилки:


Берем: 2 яйца, стакан кефира, стакан муки, половину чайной ложки соли и столько же пищевой соды:


Все смешиваем — и в духовку.


Вместо фарша можно использовать консервы в масле и лук (очень вкусно), лук и яйцо, творог и любые фрукты. То есть то, что есть в холодильнике. Проще простого, а вкус! Обалденный!".

Не робіть так! Через які 3 інгредієнти млинці виходять жорсткими і несмачними

середа, 8 травень 2024, 9:08

Не у всіх господарок виходить приготувати смачні млинці з першого разу. Лише методом проб та помилок можна знайти “свій” рецепт з ідеальним співвідношенням продуктів, передають Патріоти України. Під час кулінарних експериментів багато хто пробує різні ...

А ви це знали? Чому картоплю при варінні потрібно класти в киплячу воду

середа, 8 травень 2024, 8:07

Існує величезна кількість нюансів, пов’язаних із варінням картоплі, передають Патріоти України. Одним із спірних моментів є температура води. Одні кулінари вважають, що вода повинна нагріватися одночасно з картоплею, що знаходиться в ній. Інші господин...