Чоловіки розповіли про несподівані причини розриву стосунків

Сексологиня Трейсі Кокс назвала п'ять вчинків жінок, які здатні вмить змусити чоловіка розірвати стосунки. Цей список неочевидних, але вагомих причин для розлучення публікує Daily Mail, передають Патріоти України.

Кокс попросила чоловіків розповісти про причини розриву, які стали несподіванкою для них самих. Один із чоловіків розповів, що кинув наречену після того, як вона грубо відштовхнула і поранила старого і потворного собаку друзів. "Вона розкрила свою справжню сутність, коли грубо обійшлася з твариною", - пояснив він свій вчинок.

Крім того, за словами Кокс, багато чоловіків готові моментально розірвати стосунки, якщо жінка грубо ставиться до членів їхніх сімей або не підтримує їх під час сімейних труднощів.

«Я знав, що моя дружина егоїстка, але гадки не мав наскільки, поки мій 25-річний брат не отримав тяжкої травми в автокатастрофі. Спочатку вона підтримувала мене, але через тиждень чи два почала обурюватися, що я приділяю братові занадто багато уваги. Вона закочувала очі, якщо я переживав через його стан, і казала, що він сам винен. Я втратив до неї всяку повагу», — Кокс навела такий приклад розповіді ще одного чоловіка.

Вагомою причиною порвати з жінкою може бути брехня, навіть якщо вона не шкодить стосункам. Наприклад, Кокс розповіла історію клієнта, який після п'яти років шлюбу випадково дізнався, що його дружина колись була одружена. Він зв'язався з її колишнім чоловіком і з'ясував, що жінка одного разу просто пішла і досі не пояснила причини.

«Коли я вирішив з нею поговорити, вона заявила, що не хотіла нічого пояснювати колишньому. Не можу повірити, що можна так жорстоко з кимось вчинити... За тиждень ми розлучилися», — згадав він.

Останньою несподіваною причиною для розлучення сексологиня назвала жіноче хропіння. За її словами, деякі чоловіки вирішували розлучитися, якщо жінка хропла і відмовлялася лікуватися.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...