Картопля в духовці "Романофф" - це смачна і проста в приготуванні картопляна запіканка, ніжна і ситна, передають Патріоти України.
Дуже смачний самостійний гарнір, навіть нагадує чимось смачні деруни. Таку картоплю дуже добре подавати з овочевим салатом або з соліннями.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю потрібно натерти на крупній тертці. Натерту картоплю перекладаємо в зручний посуд.
2. Дуже дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Нарізану цибулю відправляємо до картоплі.
3. Сир також натираємо на крупній тертці. Сир поділяємо на дві рівні половини, одну половину відправляємо до картоплі і сюди ж сметану, сіль, чорний перець і добре розмішуємо.
4. Форма для запікання 30 сантиметрів, наливаємо трохи соняшникової олії і змащуємо дно і боки. Викладаємо картоплю. У жодному разі не можна трамбувати, вона повинна бути легкою.
5. У розігріту духовку до 180 градусів відправляємо блюдо, практично до готовності на 35 хвилин.
6. Засипаємо сиром і відправляємо далі пекти на 20 хвилин.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...