Картопля в духовці "Романофф" - це смачна і проста в приготуванні картопляна запіканка, ніжна і ситна, передають Патріоти України.
Дуже смачний самостійний гарнір, навіть нагадує чимось смачні деруни. Таку картоплю дуже добре подавати з овочевим салатом або з соліннями.
Інгредієнти
Приготування
1. Картоплю потрібно натерти на крупній тертці. Натерту картоплю перекладаємо в зручний посуд.
2. Дуже дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Нарізану цибулю відправляємо до картоплі.
3. Сир також натираємо на крупній тертці. Сир поділяємо на дві рівні половини, одну половину відправляємо до картоплі і сюди ж сметану, сіль, чорний перець і добре розмішуємо.
4. Форма для запікання 30 сантиметрів, наливаємо трохи соняшникової олії і змащуємо дно і боки. Викладаємо картоплю. У жодному разі не можна трамбувати, вона повинна бути легкою.
5. У розігріту духовку до 180 градусів відправляємо блюдо, практично до готовності на 35 хвилин.
6. Засипаємо сиром і відправляємо далі пекти на 20 хвилин.
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...