Чому банани треба їсти щодня: Лікарі розповіли про користь цих фруктів

Банани - ситні та солодкі фрукти, які слід постійно включати до свого раціону, передають Патріоти України.

Справа в тому, що в плодах багато вітамінів та мікроелементів, які позитивно впливають на стан організму. При цьому достатньо з’їдати лише один фрукт на день, щоб отримати вітаміни групи А, В, Е, К, а також фосфор, цинк, залізо.

Крім цього, у бананах є хороша комбінація клітковини та вуглеводів, яка допомагає знижувати рівень цукру в крові. Фахівці додали, що корисні банани під час схуднення.

Справа в тому, що пектин і крохмаль, які є в цих фруктах, уповільнюють спорожнення шлунка, забезпечуючи довше відчуття ситості. Також ці компоненти покращують мікрофлору, захищають від раку товстої кишки.

Але це не всі плюси, які одержує організм від вживання бананів. Потрібно враховувати, що у плодах є калій, який позитивно позначається на стані серця.

Швидко й смачно! Як приготувати гречаники - альтернативу дерунам

вівторок, 25 червень 2024, 18:07

Деруни готують частіше, ніж гречаники. Якщо ви їх скуштуєте, то зміните свою думку. Зрештою, це не тільки смачно, але й корисно. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі компоненти:. Цибу...

А ви це знали? Чому не можна заливати чай окропом

вівторок, 25 червень 2024, 17:30

Чай - улюблений напій багатьох українців. Однак, мало хто задумується про те, що неправильна температура води під час заварювання повністю його псує, передають Патріоти України. Через окріп смак та аромат чаю можуть бути повністю зіпсовані. А ще неправ...