Ідеальні деруни з картоплі мають хрусткий смак та золотисті на вигляд. Але дуже часто картопля просто чорніє і стає дуже м'якою. Все це через деякі помилки, які допускають і кухарі-початківці, і досвідчені господині, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що може зіпсувати ваші деруни з картоплі. Є три основні помилки.
Надто багато борошна
Якщо ви додали ту кількість борошна, яка вказана у рецепті, але вам здається, що тісто занадто рідке – не засипайте більше. Після смаження картопля стане гумовою і зовсім несмачною. Тісто вийде забитим.
Дуже мало цибулі
Саме цибуля сприяє тому, що картопля має гарний колір у сирому та смажену вигляді, не темніє. Тому цей інгредієнт ігнорувати не варто. Його потрібно додати досить багато.
Православна церква України 21 травня за новим стилем (3 червня за старим) вшановує рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостола Іоанна Богослова, автора одного з Євангелій...
Розповідаємо, які макарони вважаються небезпечними для здоров’я і чим їх замінити, посилаючись на ресурс «РБК-Україна», передають Патріоти України. Фахівці наголошують, що макарони з рафінованого борошна вищого ґатунку не мають корисних речовин, оскіль...