Чому деруни стають сірими і не хрусткими - так не можна готувати страву!

Ідеальні деруни з картоплі мають хрусткий смак та золотисті на вигляд. Але дуже часто картопля просто чорніє і стає дуже м'якою. Все це через деякі помилки, які допускають і кухарі-початківці, і досвідчені господині, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, що може зіпсувати ваші деруни з картоплі. Є три основні помилки.

Надто багато борошна

Якщо ви додали ту кількість борошна, яка вказана у рецепті, але вам здається, що тісто занадто рідке – не засипайте більше. Після смаження картопля стане гумовою і зовсім несмачною. Тісто вийде забитим.

Дуже мало цибулі

Саме цибуля сприяє тому, що картопля має гарний колір у сирому та смажену вигляді, не темніє. Тому цей інгредієнт ігнорувати не варто. Його потрібно додати досить багато.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...