Всім господиням хочеться, щоб котлети не тільки вийшли смачними і соковитими, але й мали б приємний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Не всі знають, що якість страви залежить від панірування.
При використанні стандартних сухарів результат може бути непередбачуваним. Наприклад, м’ясна страва може вийти жорсткою і сухою.
Як манна крупа допоможе врятувати ситуацію
Цей компонент має ряд переваг. Зокрема, манка допомагає створити якісну скоринку приємного золотистого кольору. Вона надійно захищає цілісність котлети, та зберігає м’ясний сік. Така скоринка виходить хрусткою та смачною.
Котлети, які панувалися у манній крупі, не прилипають до сковорідки у процесі смаження. У продукту дуже приємний і нейтральний смак, тому цей вид панірування можна використовувати як для котлет з червоного м’яса, так і птиці.
Тому варто віддавати перевагу манці. Манну крупу у невеликій кількості також можна додавати і до складу фаршу. У такому випадку котлети виходять більш пишними та соковитими.
Коли ви чуєте фразу "токсична людина", що приходить вам на думку? Можливо, маніпулятор або хтось, хто постійно псує настрій. Насправді ж токсичність проявляється у різних формах, і ось 9 найпоширеніших типів, з якими краще не мати справ, передають Патр...
Ідеальних людей і стосунків не існує. Кожні відносини потребують уваги і роботи над собою. Якщо ми це забуваємо, виникають проблеми: відчуття незадоволеності, порожнечі або неповноцінності, передають Патріоти України. Психологічна гра «Виберіть серце» ...