Чому досвідчені господині при приготуванні котлет використовують манку замість сухарів

Всім господиням хочеться, щоб котлети не тільки вийшли смачними і соковитими, але й мали б приємний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Не всі знають, що якість страви залежить від панірування.

Подробиці

При використанні стандартних сухарів результат може бути непередбачуваним. Наприклад, м’ясна страва може вийти жорсткою і сухою.

Як манна крупа допоможе врятувати ситуацію

Цей компонент має ряд переваг. Зокрема, манка допомагає створити якісну скоринку приємного золотистого кольору. Вона надійно захищає цілісність котлети, та зберігає м’ясний сік. Така скоринка виходить хрусткою та смачною.

Котлети, які панувалися у манній крупі, не прилипають до сковорідки у процесі смаження. У продукту дуже приємний і нейтральний смак, тому цей вид панірування можна використовувати як для котлет з червоного м’яса, так і птиці.

Тому варто віддавати перевагу манці. Манну крупу у невеликій кількості також можна додавати і до складу фаршу. У такому випадку котлети виходять більш пишними та соковитими.

Яку образу ви притаїли в душі: Психологічний тест у картинці розкриє все

середа, 7 серпень 2024, 9:14

Чи знали ви, що таїти в душі образи шкідливо для психічного здоров'я? Пропонуємо дізнатися, яка саме образа (і на кого) підриває ваш моральний дух, передають Патріоти України. Душа людини чимось схожа на квітку. У когось це колючий кактус, а в когось н...

Психологічний тест: Ваша улюблена героїня із серіалів розповість, який ви друг

середа, 7 серпень 2024, 8:12

Уміння дружити - навичка, яка здатна подарувати нам вірних людей поруч. Для декого дружба дуже важлива, для інших - звичніше покладатися лише на себе і довіряти лише собі. Дізнайся, що підходить саме вам, передають Патріоти України. Подивіться на карт...