Чому досвідчені господині при приготуванні котлет використовують манку замість сухарів

Всім господиням хочеться, щоб котлети не тільки вийшли смачними і соковитими, але й мали б приємний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Не всі знають, що якість страви залежить від панірування.

Подробиці

При використанні стандартних сухарів результат може бути непередбачуваним. Наприклад, м’ясна страва може вийти жорсткою і сухою.

Як манна крупа допоможе врятувати ситуацію

Цей компонент має ряд переваг. Зокрема, манка допомагає створити якісну скоринку приємного золотистого кольору. Вона надійно захищає цілісність котлети, та зберігає м’ясний сік. Така скоринка виходить хрусткою та смачною.

Котлети, які панувалися у манній крупі, не прилипають до сковорідки у процесі смаження. У продукту дуже приємний і нейтральний смак, тому цей вид панірування можна використовувати як для котлет з червоного м’яса, так і птиці.

Тому варто віддавати перевагу манці. Манну крупу у невеликій кількості також можна додавати і до складу фаршу. У такому випадку котлети виходять більш пишними та соковитими.

Не робіть помилок! Чому картопляне пюре стало сірого кольору та з грудочками

субота, 5 жовтень 2024, 12:13

Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Н...

Коли потрібно лягати спати, щоб виспатися:? Вчені назвали ідеальний час

субота, 5 жовтень 2024, 11:39

Експерти дійшли висновку, що є ідеальний час відходу до сну, який допоможе виспатися і бути відпочилим наступного дня, передають Патріоти України. Як пише Mirror, не секрет, що сон життєво необхідний людському організму, адже саме в цей час він відновл...