Фрикадельки і тефтелі мають настільки приємний смак, що ними із задоволенням пригощаються навіть маленькі діти, передають Патріоти України.
Найчастіше м’ясна страва виходить ніжною та соковитою. Однак часом господині з подивом отримують досить жорсткі або сухі тефтелі.
З чим це може бути пов’язано?
Як правило, тефтелі та фрикадельки спочатку просочуються соусом або вологою під час приготування, тому мають бути ніжними. Якщо натомість фрикадельки вийшли сухими, то причина не обов’язково криється в незадовільній майстерності господині.
Найчастіше “винен” фарш. Тому його краще готувати самостійно. Якщо придбати готовий продукт, то немає жодної впевненості у тому, чи якісне м’ясо було використане. Наприклад, деякі частини яловичини завжди виходять жорсткими, тому їх прийнято довго виварювати, маринувати чи тушкувати.
Також до яловичого фаршу варто додати небагато жирної свинини. За такого підходу тефтелі з фрикадельками завжди будуть соковитими та смачними.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...