Чому фрикадельки і тефтелі виходять сухими: якої помилки припустилася господиня

Фрикадельки і тефтелі мають настільки приємний смак, що ними із задоволенням пригощаються навіть маленькі діти, передають Патріоти України.

Найчастіше м’ясна страва виходить ніжною та соковитою. Однак часом господині з подивом отримують досить жорсткі або сухі тефтелі.

Подробиці

З чим це може бути пов’язано?

Як правило, тефтелі та фрикадельки спочатку просочуються соусом або вологою під час приготування, тому мають бути ніжними. Якщо натомість фрикадельки вийшли сухими, то причина не обов’язково криється в незадовільній майстерності господині.

Найчастіше “винен” фарш. Тому його краще готувати самостійно. Якщо придбати готовий продукт, то немає жодної впевненості у тому, чи якісне м’ясо було використане. Наприклад, деякі частини яловичини завжди виходять жорсткими, тому їх прийнято довго виварювати, маринувати чи тушкувати.

Також до яловичого фаршу варто додати небагато жирної свинини. За такого підходу тефтелі з фрикадельками завжди будуть соковитими та смачними.

Чому закладає вуха? ТОП-7 можливих причин - серед них і серйозні хвороби

неділя, 6 жовтень 2024, 9:51

Закладеність у вухах може виникнути через велику кількість сірки, інфекції або різного роду хвороб, передають Патріоти України. Деякі чинники можна усунути в домашніх умовах, йдеться у Medical News Today. Розповідаємо про причини, через які в людини мо...

Це небезпечно! Названо продукти, які в жодному разі не можна зберігати в пластикових контейнерах

неділя, 6 жовтень 2024, 7:47

Хоча зазвичай ми використовуємо пластикові контейнери для зберігання продуктів через їхню зручність, доступність і довговічність, не всі продукти підходять для такої тари. передають Патріоти України. Зокрема цитрусові, помідори, мариновані овочі та стр...