Фрикадельки і тефтелі мають настільки приємний смак, що ними із задоволенням пригощаються навіть маленькі діти, передають Патріоти України.
Найчастіше м’ясна страва виходить ніжною та соковитою. Однак часом господині з подивом отримують досить жорсткі або сухі тефтелі.
З чим це може бути пов’язано?
Як правило, тефтелі та фрикадельки спочатку просочуються соусом або вологою під час приготування, тому мають бути ніжними. Якщо натомість фрикадельки вийшли сухими, то причина не обов’язково криється в незадовільній майстерності господині.
Найчастіше “винен” фарш. Тому його краще готувати самостійно. Якщо придбати готовий продукт, то немає жодної впевненості у тому, чи якісне м’ясо було використане. Наприклад, деякі частини яловичини завжди виходять жорсткими, тому їх прийнято довго виварювати, маринувати чи тушкувати.
Також до яловичого фаршу варто додати небагато жирної свинини. За такого підходу тефтелі з фрикадельками завжди будуть соковитими та смачними.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...