Вважається, що вівсяна каша є чудовим продуктом для довголіття та здорового ЖКТ. У зв’язку з цим її готують багато господинь, які хочуть подбати про здоров’я членів родини, передають Патріоти України.
Якщо приготувати кашу правильно, то вона виходить досить смачною та апетитною.
Однак не завжди результат може потішити.
Перевіряйте термін придатності
Господині, які люблять зберігати сипучі продукти в гарних баночках, часто забувають про терміни придатності продукту. Тому перш ніж пересипати пластівці, варто дізнатися про часові рамки.
Якщо приготувати кашу з прострочених пластівців, вона навряд чи порадує вас своїм смаком.
Низька ціна
Деколи багато хто в спробі заощадити вибирає максимально дешевий продукт. На перший погляд, це здається цілком обґрунтованим. Однак виробники надто бюджетного продукту не завжди дбають про його якість.
Якщо ви хочете, щоб каша точно була смачною, вибирайте пластівці середньої цінової категорії.
Кашу залишили на потім
Це не та страва, яку можна приготувати про запас. Якщо ви вирішите залишити вівсяну кашу на потім, то навряд чи зможете її з’їсти. При зберіганні готового продукту з’являються неприємні присмаки, включаючи гіркоту.
Відомий італо-американський вчений Вальтер Лонго, один із провідних експертів у світі з питань довголіття, назвав чотири щоденні звички, які допомагають жити довше і здоровіше. За його словами, секрет довгого життя полягає не в магії чи дієтах на один ...
Виникнення тромбів - одна з найнебезпечніших проблем зі здоров’ям, яка щодня забирає сотні життів. За даними Національного альянсу з боротьби з тромбами, щодня від тромбів помирає до 274 людей, а щороку реєструється понад 900 тисяч випадків. Кардіолог...