
Свіжий кріп - це не лише аромат літа, а й улюблений смак дитинства: молоденька картопля з маслом, смажене яйце й склянка кефіру, передають Патріоти України.
Але зберегти кріп ароматним навіть на кілька днів — завдання не з простих. Більшість із нас припускається однієї критичної помилки, яка призводить до того, що зілля швидко псується. Як цього уникнути — читайте далі.
Навіть якщо кріп виглядає свіжим, без підготовки він швидко втрачає смак, аромат і колір. Перед тим, як відправити пучок до холодильника, треба:
Ідеальне місце для зберігання — овочева шухляда холодильника, де підтримується правильна вологість.
Якщо кріп уже кілька днів лежить у холодильнику, це не вирок. Щоб продовжити його "життя" ще майже на тиждень:
Цей трюк дозволяє зберігати аромат і свіжість до 10 днів!
Морозилка — чудовий варіант, якщо хочете мати кріп під рукою восени чи взимку. Але:
Так ви зможете розморожувати по потребі, не псуючи всю заготовку одразу.
Якщо морозити не хочете — висушіть:
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...