Чому курячі котлети сухі? Всього один інгредієнт, який змусить їх танути у роті


Вважається, що куряче м’ясо не підходить для приготування котлетного фаршу, тому що котлети з нього в результаті виходять сухими і прісними, передають Патріоти України.

Але так вважають ті, хто не знає тонкощів та хитрощів, які дозволяють помітно покращити смак страви. Достатньо додати всього 1 інгредієнт.

Подробиці

Господині рекомендують спробувати приготувати курячі котлети з сиром. Як би дивно не звучала ця пропозиція, але саме кисломолочний сир вважається найкращим компонентом для курячого фаршу. Такі котлети вийдуть ніжними, соковитими такими, що тануть у роті.

Що потрібно:

  • куряча грудка – 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • кисломолочний сир – 200 г;
  • сіль, спеції, зелень та часник – за смаком;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • рослинна олія – 3 ст. л.

Як готувати

Потрібно вимити і висушити курячі грудки, потім подрібнити їх разом з цибулею і додати в отриману суміш сир. Потім вбиваємо яйце, додаємо сіль та спеції, зелень та подрібнений часник.

Всі інгредієнти ретельно перемішуються, після чого потрібно зліпити котлети та обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити їх потрібно на середньому вогні з олією.

Смачного!

Що ви бачите на зображенні? Простий тест розкриє правду про вас

неділя, 29 червень 2025, 13:05

В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...

Це може шокувати! Чотири продукти спричиняють щонайменше третину всіх смертей у світі

неділя, 29 червень 2025, 12:42

Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...