Вважається, що куряче м’ясо не підходить для приготування котлетного фаршу, тому що котлети з нього в результаті виходять сухими і прісними, передають Патріоти України.
Але так вважають ті, хто не знає тонкощів та хитрощів, які дозволяють помітно покращити смак страви. Достатньо додати всього 1 інгредієнт.
Господині рекомендують спробувати приготувати курячі котлети з сиром. Як би дивно не звучала ця пропозиція, але саме кисломолочний сир вважається найкращим компонентом для курячого фаршу. Такі котлети вийдуть ніжними, соковитими такими, що тануть у роті.
Що потрібно:
Як готувати
Потрібно вимити і висушити курячі грудки, потім подрібнити їх разом з цибулею і додати в отриману суміш сир. Потім вбиваємо яйце, додаємо сіль та спеції, зелень та подрібнений часник.
Всі інгредієнти ретельно перемішуються, після чого потрібно зліпити котлети та обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити їх потрібно на середньому вогні з олією.
Смачного!
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...