Чому курячі котлети сухі? Всього один інгредієнт, який змусить їх танути у роті


Вважається, що куряче м’ясо не підходить для приготування котлетного фаршу, тому що котлети з нього в результаті виходять сухими і прісними, передають Патріоти України.

Але так вважають ті, хто не знає тонкощів та хитрощів, які дозволяють помітно покращити смак страви. Достатньо додати всього 1 інгредієнт.

Подробиці

Господині рекомендують спробувати приготувати курячі котлети з сиром. Як би дивно не звучала ця пропозиція, але саме кисломолочний сир вважається найкращим компонентом для курячого фаршу. Такі котлети вийдуть ніжними, соковитими такими, що тануть у роті.

Що потрібно:

  • куряча грудка – 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • кисломолочний сир – 200 г;
  • сіль, спеції, зелень та часник – за смаком;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • рослинна олія – 3 ст. л.

Як готувати

Потрібно вимити і висушити курячі грудки, потім подрібнити їх разом з цибулею і додати в отриману суміш сир. Потім вбиваємо яйце, додаємо сіль та спеції, зелень та подрібнений часник.

Всі інгредієнти ретельно перемішуються, після чого потрібно зліпити котлети та обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити їх потрібно на середньому вогні з олією.

Смачного!

А ви це знали? Мольфар назвав подарунки, які ніколи не можна дарувати і приймати, аби не накликати біду

понеділок, 15 грудень 2025, 18:49

Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...

Це може здивувати! ТОП-10 причин, чому взимку потрібно пити ще більше води

понеділок, 15 грудень 2025, 18:30

Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...