
Квашена капуста є дуже корисним їм смачним продуктом, в якому дуже багато вітаміну С, а також в ній багато фолієвої кислоти, тому на думку експертів, вона дуже корисна вагітним і жінкам, що годують, передають Патріоти України.
РедакціяFoodOboz ділиться корисними порадами, як правильно квасити капусту, щоб вона не стала м'якою і не мала неприємний смак, а була хрумкою та соковитою.
1. Мало солі
Перша причина – мало солі, від чого капуста виділяє дуже мало соку, в якому вона кваситься. Їй не вистачає рідини, щоб добре прокваситися.
Кулінари радять додавати в капусту 24-30 г солі на 1 кг капусти, цього буде достатньо для ідеально хрусткої та смачної капусти
2. Багато моркви та цукру
Надлишок цукру та моркви роблять капусту м'якою. Якщо ви все ж таки хочете додати моркву, її потрібно взяти обов'язково пізніх сортів і в пропорції 300-400 г моркви на 10 кілограмів капусти.
3. Металевий посуд
Капусту найкраще квасити у скляному, дерев'яному чи емальованому посуді і важливо, щоб вона була великого обсягу, щоб було місце для соку. Металевий посуд дасть капусті темний відтінок та неприємний смак.
Важливо: поки йде процес квашення, капусту обов'язково потрібно протикати, випускаючи надлишки вуглекислого газу, щоб вона не мала неприємного смаку.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.