Чому на солоних огірках з’являється білий наліт і що робити з такими заготовками

Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу, передають Патріоти України.

Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки.

Подробиці

Чи може огірок, що побілів, зашкодити вашому організму?

Чому біліють огірки

Причин на те кілька, і найчастіше це відбувається через те, що овочі не були вимиті перед закладкою в банку або після консервації потрапило повітря. Також однією з причин може бути недотримання умов зберігання, помилка у додаванні консервантів та використання салатних сортів огірків.

Чи можна їсти

Якщо йдеться про солоні огірки, при консервуванні яких оцет не використовується, то огірки, що побіліли, – цілком нормальне явище. Їх вживання не шкодить травленню і не завдасть шкоди здоров’ю, але краще змити цей наліт перед вживанням.

Яку образу ви притаїли в душі: Психологічний тест у картинці розкриє все

середа, 7 серпень 2024, 9:14

Чи знали ви, що таїти в душі образи шкідливо для психічного здоров'я? Пропонуємо дізнатися, яка саме образа (і на кого) підриває ваш моральний дух, передають Патріоти України. Душа людини чимось схожа на квітку. У когось це колючий кактус, а в когось н...

Психологічний тест: Ваша улюблена героїня із серіалів розповість, який ви друг

середа, 7 серпень 2024, 8:12

Уміння дружити - навичка, яка здатна подарувати нам вірних людей поруч. Для декого дружба дуже важлива, для інших - звичніше покладатися лише на себе і довіряти лише собі. Дізнайся, що підходить саме вам, передають Патріоти України. Подивіться на карт...