
Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу, передають Патріоти України.
Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки.
Чи може огірок, що побілів, зашкодити вашому організму?
Чому біліють огірки
Причин на те кілька, і найчастіше це відбувається через те, що овочі не були вимиті перед закладкою в банку або після консервації потрапило повітря. Також однією з причин може бути недотримання умов зберігання, помилка у додаванні консервантів та використання салатних сортів огірків.
Чи можна їсти
Якщо йдеться про солоні огірки, при консервуванні яких оцет не використовується, то огірки, що побіліли, – цілком нормальне явище. Їх вживання не шкодить травленню і не завдасть шкоди здоров’ю, але краще змити цей наліт перед вживанням.
М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...
Візуальні та особистісні тести, засновані на оптичних ілюзіях, є популярним трендом в інтернеті, оскільки вони дають можливість швидко зануритися у самопізнання та викликати цікаве обговорення серед друзів. Проходження таких тестів дозволяє користувача...