Чому не можна їсти сир на борту літака - багато хто навіть не підозрював

Їжа в літаку завжди бажає бути кращою, якщо не подорожувати бізнес-класом. За словами екіпажу, деякі снеки на борту, які входять у вартість квитка - взагалі небезпечно їсти. Йдеться про сир, який часто дають разом з напоєм, крекерами чи булочкою. передають Патріоти України.

Продукти в літаку не завжди свіжі, тому вживати сир не варто. Про це заявила у коментарі The Sun бортпровідниця Жасмінг Кінг, яка працює в авіакомпанії з 2015 року.

"Тримайтеся подалі від сирних сендвічів, оскільки вони не надто свіжі. В основному це продукти, що зберігаються на полиці", – пояснила стюардеса в повідомленні.

Які ще продукти не рекомендується вживати під час подорожей літаком – детальніше в матеріалі OBOZREVATEL.

Їжу, яка може зберігатися при кімнатній температурі протягом тривалого часу, не можна вважати якісною і свіжою. Бортпровідниця Кінг також радить уникати інших солоних закусок, таких як горіхи та кренделі. Вони ще більше зневоднюють організм під час польоту.

Їжу не готують прямо в літаку, а завозять у контейнерах з ресторанів. Паста – одна зі страв, яка може не лише бути не смачною при повторному нагріванні, а й зіпсованою. Фріц Гросс, директор з кулінарної майстерності в авіакомпанії LSG Sky Chefs Asia Pacific, сказав у коментарі CNN, що смак не є пріоритетом для людей, які готують їжу в літак. Гігієна і безпека пасажирів набагато важливіша. Кухар радить іншим авіакомпаніям не готувати пасту, оскільки ця страва може дуже швидко зіпсуватися і викликати отруєння.

У більшості аеропортів точки швидкого харчування доступні в зоні Duty Free, що дає змогу легко дістати гамбургер або пончики. Жирні продукти створюють навантаження на систему травлення, спричиняючи біль у животі, а також можуть змусити вас почуватися хворим через відчуття нудоти. Дієтологиня Серена Пун сказала Insider: "Ці види їжі можуть уповільнити травлення і викликати сонливість".

Хрестоцвіті овочі включають в себе бок-чой, цвітну, брюссельську і звичайну капусту. Ці овочі вважаються суперфудом, оскільки наповнені вуглеводами та вітамінами, тому чудово підходять для дієти і правильного харчування. Втім, в літаку така їжа може викликати вздуття і дискомфорт у кишківнику.

Напої з кофеїном також не рекомендується пити до і впродовж польоту. Споживання великої кількості кави може викликати часте сечовипускання та зневоднення. Альтернативний напій – трав'яний чай з м'ятою та імбирем. Ці продукти сприяють полегшенню травлення і гарному сну.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...