Напевно кожен з нас не раз чув у дитинстві фразу: "Не їж з ножа - злим будеш". Чому так? Звичайно, не будемо сперечатися, що ніж - предмет небезпечний, передають Патріоти України.
Особливо, якщо він у руках в дитини. Всього лише один невірний рух може мати сумні наслідки. Так як в давнину існували ще й проблеми з гігієною, ліками та медициною в цілому, не дивно, що їсти з ножа заборонялося. Все це робили більше з міркувань безпеки.
Але народні прикмети також вказують, що любителі їсти з ножа можуть зіткнутися з іншими проблемами. Заборона передавалася з покоління в покоління. Отже, давайте розглянемо, чому ж не можна їсти з ножа.
Станете злими. Напевно, це найбільш популярна причина. За часів давніх слов'ян з ножа їли лише непрохані гості з далеких земель, яких не дуже полюбляли мирні місцеві жителі. Тому й вважалося, що такі дії можуть спричинити злість, зробити людину жорстокою та агресивною.
Подурнішаєте. Здавна вважалося, якщо людина їсть з ножа, то вона наче "відрізає шматок розуму". Схожа народна прикмета була пов'язана з тим, щоб зашивати голкою одяг на собі.
Чоловік зіп'ється. Кажуть, якщо жінка полюбляє їсти з ножа і облизувати його, то чоловік почне прикладатися до пляшки. Достеменно невідомо, звідки ростуть ноги у цього повір'я, але воно було досить поширеним серед наших предків.
Можна продірявити свою ауру. На думку сучасних езотериків, якщо їсти з ножа, можна пошкодити захисне біополе. При чому, чим триваліший контакт з гострим предметом, тим сильніше буде пошкоджена аура. Через такі діри витікає життєва енергія, а злі сили отримують змогу заволодіти душею.
Хворітиме серце. Езотерики часто стверджують, що проблеми з серцем і навіть інфаркти, це наслідки звички їсти з ножа. В давнину взагалі заборонялося піднімати з землі гострі предмети, адже їх часто використовували в магічних ритуалах.
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...