Чому не можна кидати пельмені в окріп - лайфхак, який покращить смак страви

Смак пельменів залежить від багатьох факторів, у тому числі способу їх приготування. Звичайно, важливо вибрати смачне м'ясо, зробити правильне тісто і якісно зліпити пельмені, щоб під час варіння вони не розпалися, передають Патріоти України.

Однак, якщо ви неправильно їх зварите, вся попередня праця піде на смарку.Досвідчені кухарі поділилися лайфхаком, як правильно варити пельмені. Головна помилка багатьох господинь полягає в тому, що вони кладуть пельмені з морозилки одразу в киплячу воду. Здавалося б, що тут не так.

Справа в тому, що заморожені пельмені зазвичай сухі і не пластичні. Кинувши їх у киплячу воду, ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопатись, розварюватись та злипатися. Щоб пельмені зварилися, але при цьому не перетворилися на один великий пельмень, кидайте напівфабрикати не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Якщо пельмені вже в окропі, то просто додайте в каструлю склянку холодної води. У будь-якому випадку вода з пельменями потім закипить, коли вони варяться. У киплячу для пельменів воду для смаку можна додати 1 чайну ложку солі. Також смак та аромат страви покращать лаврові листи, чорний перець (3-4 горошини на 1 літр) та цибуля

Ефект здивує! Суперсуміш для прибирання із трьох доступних компонентів - все буде як нове

неділя, 21 липень 2024, 13:00

Рецепт простий: потрібно взяти харчову соду, перекис водню та найдешевшу зубну пасту. Усі інгредієнти змішуються у пропорції 1:1:1 (наприклад, по 1 столовій ложці), передають Патріоти України. «Я використовувала цю суміш для чищення кранів, плитки у ва...

ТОП-5 хитрощів, які допоможуть приготувати ідеальні домашні пельмені

неділя, 21 липень 2024, 12:12

Не кожна господиня вміє готувати смачні домашні пельмені, оскільки ця страва тільки здається простою в приготуванні, передають Патріоти України. Насправді існує маса правил та нюансів, які помітно ускладнюють завдання кулінарів. Курячі яйця. Багато гос...