Чому не можна смажити печериці на повільному вогні - основні помилки господинь

Печериці є найпопулярнішим видом грибів, оскільки завжди продаються у продуктовому магазині, передають Патріоти України.

Їх досить просто готувати, оскільки вони не потребують особливої попередньої підготовки. Особливе задоволення – це подати до картоплі або м’яса смажені печериці з цибулею. Така страва має чудові смакові якості і готується не більше 20 хвилин. Однак, деякі помилки негативно впливають на смак страви.

Чому не варто готувати печериці на повільному вогні?

За такого підходу посмажити продукт не вдасться. У складі печериць міститься чимало води, яка виходить під час термічної обробки.

Якщо готувати на повільному вогні, то печериці вийдуть тушкованими або навіть вареними.

Тому потрібно вибирати вогонь середньої інтенсивності.

Також не варто забувати про те, що важливо додавати достатню кількість рослинної олії. Через особливу текстуру печериці здатні ввібрати велику частину рідини.

Якщо додати дуже мало олії, то гриби можуть підгоріти.

Народні прикмети на 16 грудня. Що українці спрадавна робили в Агеїв день, а чого уникали, аби собі не зашкодити

вівторок, 16 грудень 2025, 7:07

Християни східного обряду 16 грудня за новим стилем (29 грудня за старим) вшановує пам'ять старозавітного пророка Аггея, мученика Марина і цариці Феофанії. У народі - Агеїв день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Іоана Мовчальника, єписко...

А ви в списку? ТОП-3 знаки зодіаку, які до кінця 2025 року досягнуть успіху у всіх сферах

вівторок, 16 грудень 2025, 6:49

Астрологи езотеричного сайту Your Tango впевнені, що деякі знаки зодіаку витягнуть свій «щасливий квиток» в останній місяць 2025 року, передають Патріоти України. З астрологами погоджуються колеги з сайту Collective World. «У грудні 2025 року три знаки...