Чому не можна смажити печериці на повільному вогні - основні помилки господинь

Печериці є найпопулярнішим видом грибів, оскільки завжди продаються у продуктовому магазині, передають Патріоти України.

Їх досить просто готувати, оскільки вони не потребують особливої попередньої підготовки. Особливе задоволення – це подати до картоплі або м’яса смажені печериці з цибулею. Така страва має чудові смакові якості і готується не більше 20 хвилин. Однак, деякі помилки негативно впливають на смак страви.

Чому не варто готувати печериці на повільному вогні?

За такого підходу посмажити продукт не вдасться. У складі печериць міститься чимало води, яка виходить під час термічної обробки.

Якщо готувати на повільному вогні, то печериці вийдуть тушкованими або навіть вареними.

Тому потрібно вибирати вогонь середньої інтенсивності.

Також не варто забувати про те, що важливо додавати достатню кількість рослинної олії. Через особливу текстуру печериці здатні ввібрати велику частину рідини.

Якщо додати дуже мало олії, то гриби можуть підгоріти.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...