Чому не можна ставити віник за дверима - суть старого забобону

Віник - сакральний предмет, яким водночас наводять лад у помешканні і яким норовить скористатись нечиста сила. Саме тому до його зберігання завжди ставились в народі дуже прискіпливо, і дітей змалечку вчили, як правильно ставити віник. Насамперед, його не годилось ставити за дверима на вході в будь-яке приміщення, передають Патріоти України.

Віник, який може мести не тільки сміття, але й управляти потоками енергії, у стані спокою здатний блокувати її рух. Отже, розміщений за дверима, він не дасть позитивним потокам ззовні потрапити у приміщення.

Проте, саме таким чином краще ставити віника, якщо ви чекаєте неприємних гостей чи поганих новин. В такому разі він слугуватиме оберегом. Також добре позамітати в оселі після того, як небажаний відвідувач піде. Це вижене всі його негативні сліди. Після цього віник треба поставити на його звичайне місце.

До речі, не варто зберігати віник у туалеті чи ванній. Так він притягуватиме проблеми зі здоров’ям. Якщо ж поставити його у вітальні, він провокуватиме сварки, конфлікти та безпричинні скандали. Найкращим місцем для зберігання предмету вважається кухня. Ставити віник при цьому треба на ручку, щоби він дивився робочим кінцем угору.

Секрет досвідчених господинь! Як зробити, щоб рис на гарнір був ідеально білим та розсипчастим

вівторок, 16 квітень 2024, 14:12

Білий і розсипчастий рис можуть легко приготувати досвічені кулінари, які слідують простим, але маловідомим хитрощам. У багатьох крупа виходить не такою апетитною, як хотілося б: злипається і темніє колір, передають Патріоти України. Для того, щоб рис ...

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....