Чому не можна зберігати сир у морозилці - помилки, яких припускається кожна друга господиня

Сир, особливо хороший, - це задоволення не з дешевих, тому купуючи його, зовсім не хочеться викидати шматочок буквально через пару днів через те, що він зіпсувався, передають Патріоти України.

А так, на жаль, буває і досить часто. Виною тому є неправильне зберігання продукту в холодильнику. Що ж робити, щоб зберегти свіжість сиру якнайдовше — читайте далі.

Часто сир розміщують на дверцятах холодильника, або ж на верхній полиці, проте так робити категорично не варто, пише prostoway. Особливо, якщо ви не хочете, щоб продукт швидко зіпсувався.

Також найпоширенішим місцем для зберігання сиру є морозилка. Так, непоганий варіант, якщо ви плануєте використовувати продукт для приготування піци, соусів або пасти, а на нарізку заморожений сир зовсім не піде. Річ у тім, що при заморожуванні продукт втрачає свої смакові властивості.

Крім цього, забудьте про зберігання сиру в поліетиленовому пакеті. У такій "тарі" продукт зовсім не дихає, через що швидко псується. Пакети краще замінити на пергаментний папір.

Секрет досвідчених господинь! Що додати до квашеної капусти, щоб вона вийшла смачна та хрумка

середа, 24 квітень 2024, 10:07

Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...