Чому не пропікаються сирники - основні помилки господинь

Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України.

При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою.

Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині.

Подробиці

З якими недоліками може бути пов’язана проблема:

  1. Найчастіше сирники залишаються сируватими через неправильну підготовку кисломолочного сиру. Його потрібно якісно віджимати. Якщо залишиться якась частина рідини, то сирники можуть і не пропікатися.
  2. Не забувайте додавати куряче яйце. На порцію кисломолочного сиру (близько 300 г) варто брати не менше 1 яйця.
  3. Також сирники можуть не вийти у тому випадку, якщо ви забули додати “сухий” компонент. Це пшеничне борошно або манка.
  4. Важливо правильно вибрати сковорідку, яка б якісно розподіляла температуру. Найкраще звернути увагу на вироби із чавуну.
  5. Сковорідку потрібно добре прогріти, проте потім не забувайте зменшувати вогонь. Якщо готувати на надто інтенсивному полум’ї, то сирники в середині можуть не пропектись.

Урожаю позаздрять всі сусіди! Чим підживити баклажани, щоб гарно вродили

понеділок, 16 червень 2025, 12:50

Урожайність баклажанів значною мірою залежить не лише від сорту чи погоди, а й від правильної системи підживлення. Улітку, в період активного росту й плодоношення, рослинам особливо потрібна підтримка – поживні речовини, що сприяють формуванню зав’язі ...

Не будуть наближатися! Натуральні засоби, які дійсно відлякують комарів

понеділок, 16 червень 2025, 12:22

Ось кілька натуральних засобів, які дійсно ефективно відлякують комарів, і чия ефективність підтверджена науковими дослідженнями, передають Патріоти України.