Чому не пропікаються сирники - основні помилки господинь

Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України.

При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою.

Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині.

Подробиці

З якими недоліками може бути пов’язана проблема:

  1. Найчастіше сирники залишаються сируватими через неправильну підготовку кисломолочного сиру. Його потрібно якісно віджимати. Якщо залишиться якась частина рідини, то сирники можуть і не пропікатися.
  2. Не забувайте додавати куряче яйце. На порцію кисломолочного сиру (близько 300 г) варто брати не менше 1 яйця.
  3. Також сирники можуть не вийти у тому випадку, якщо ви забули додати “сухий” компонент. Це пшеничне борошно або манка.
  4. Важливо правильно вибрати сковорідку, яка б якісно розподіляла температуру. Найкраще звернути увагу на вироби із чавуну.
  5. Сковорідку потрібно добре прогріти, проте потім не забувайте зменшувати вогонь. Якщо готувати на надто інтенсивному полум’ї, то сирники в середині можуть не пропектись.

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...

Помилка може дорого коштувати! Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:38

Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...