Чому не пропікаються сирники - основні помилки господинь

Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України.

При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою.

Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині.

Подробиці

З якими недоліками може бути пов’язана проблема:

  1. Найчастіше сирники залишаються сируватими через неправильну підготовку кисломолочного сиру. Його потрібно якісно віджимати. Якщо залишиться якась частина рідини, то сирники можуть і не пропікатися.
  2. Не забувайте додавати куряче яйце. На порцію кисломолочного сиру (близько 300 г) варто брати не менше 1 яйця.
  3. Також сирники можуть не вийти у тому випадку, якщо ви забули додати “сухий” компонент. Це пшеничне борошно або манка.
  4. Важливо правильно вибрати сковорідку, яка б якісно розподіляла температуру. Найкраще звернути увагу на вироби із чавуну.
  5. Сковорідку потрібно добре прогріти, проте потім не забувайте зменшувати вогонь. Якщо готувати на надто інтенсивному полум’ї, то сирники в середині можуть не пропектись.

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...