Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України.
При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою.
Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині.
З якими недоліками може бути пов’язана проблема:
Запекти курку можна на раз-два. Така перша думка, коли бачиш її на прилавку в магазині. А потім починаєш готувати, дістаєш з духовки, а вона якась суха на смак, передають Патріоти України. Заливати потім м’ясо в тарілці — не варіант. Є велике бажання,...
Приготуйте смачні та ніжні сирні пончики, які стануть відмінним перекусом або смаколиком до чаю. Вам знадобиться всього 35 хвилин, щоб потім насолоджуватися смаком, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Візьміть глибоку миску й зміша...