
Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України.
При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою.
Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині.
З якими недоліками може бути пов’язана проблема:
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...