Чому не пропікаються сирники - основні помилки господинь

Іноді можна помітити, що сирники виходять не зовсім готовими, оскільки середина залишається вологою, передають Патріоти України.

При цьому сама страва виглядає рум’яною і піджаристою.

Якщо все робити правильно, то сирники повинні пропікатися всередині.

Подробиці

З якими недоліками може бути пов’язана проблема:

  1. Найчастіше сирники залишаються сируватими через неправильну підготовку кисломолочного сиру. Його потрібно якісно віджимати. Якщо залишиться якась частина рідини, то сирники можуть і не пропікатися.
  2. Не забувайте додавати куряче яйце. На порцію кисломолочного сиру (близько 300 г) варто брати не менше 1 яйця.
  3. Також сирники можуть не вийти у тому випадку, якщо ви забули додати “сухий” компонент. Це пшеничне борошно або манка.
  4. Важливо правильно вибрати сковорідку, яка б якісно розподіляла температуру. Найкраще звернути увагу на вироби із чавуну.
  5. Сковорідку потрібно добре прогріти, проте потім не забувайте зменшувати вогонь. Якщо готувати на надто інтенсивному полум’ї, то сирники в середині можуть не пропектись.

Як правильно запікати курку, щоб м’ясо залишалось соковитим та смачним

неділя, 7 липень 2024, 11:09

Запекти курку можна на раз-два. Така перша думка, коли бачиш її на прилавку в магазині. А потім починаєш готувати, дістаєш з духовки, а вона якась суха на смак, передають Патріоти України. Заливати потім м’ясо в тарілці — не варіант. Є велике бажання,...

Діти точно оцінять! Як приготувати сирні пончики в духовці за 35 хвилин

неділя, 7 липень 2024, 10:09

Приготуйте смачні та ніжні сирні пончики, які стануть відмінним перекусом або смаколиком до чаю. Вам знадобиться всього 35 хвилин, щоб потім насолоджуватися смаком, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Візьміть глибоку миску й зміша...