Якщо сирники всередині залишаються сирими, то будь-яка господиня засмутиться: таку страву до столу не подаси. Проте це закономірним результатом деяких помилок. Якщо виправити неточності технології приготування страви, то про проблему можна буде забути. На які недоліки варто звернути увагу, передають Патріоти України.
Кисломолочний продукт – це основа сирників, тому йому приділяється основна увага. Часто господарки ігнорують очевидну вологість сиру і все одно приступають до приготування тіста.
Найчастіше такі сирники або розваляться, або не пропечуться.
Багатьом не терпиться якнайшвидше приготувати апетитну страву, тому вибирається висока потужність приготування. Однак, це велика помилка.
Якщо вогонь буде надто інтенсивним, то зовнішня частина сирників згорить, а середина залишиться сирою.
Тому спочатку прогрівайте сковороду та олію та сильному вогні, а ось для смаження вибирайте мінімальний рівень нагріву.
На фотографіях в Мережі ми часто бачимо великі і апетитні сирники, які готують професіонали в ресторанах. Така страва виглядає дуже апетитно.
Однак для того, щоб великі сирники пропеклися, доведеться після короткого процесу смаження використовувати духову шафу.
Якщо ж ви будете намагатися приготувати їх на сковорідці, то цей підхід буде приречений на провал.
У Windows крім стандартних функцій є низка прихованих інструментів, що допомагають економити час і збільшують продуктивність. Віртуальні робочі столи, ефективне перемикання між вікнами, контроль пам’яті та інші корисні функції – все це можна використов...
За давніми віруваннями, в народне свято 5 лютого не можна байдикувати і лінуватися. Українці присвячували цей день роботі в хліві та сараї. Приміщення оглядали, утеплювали та лагодили. Спорожнілі засіки вичищали. Свято 5 лютого в давні часи вважалося н...