Чому не пропікаються сирники: ТОП-3 помилки господинь

Якщо сирники всередині залишаються сирими, то будь-яка господиня засмутиться: таку страву до столу не подаси. Проте це закономірним результатом деяких помилок. Якщо виправити неточності технології приготування страви, то про проблему можна буде забути. На які недоліки варто звернути увагу, передають Патріоти України.

Забули віджати сир

Кисломолочний продукт – це основа сирників, тому йому приділяється основна увага. Часто господарки ігнорують очевидну вологість сиру і все одно приступають до приготування тіста.

Найчастіше такі сирники або розваляться, або не пропечуться.

Неправильний вибір температури

Багатьом не терпиться якнайшвидше приготувати апетитну страву, тому вибирається висока потужність приготування. Однак, це велика помилка.

Якщо вогонь буде надто інтенсивним, то зовнішня частина сирників згорить, а середина залишиться сирою.

Тому спочатку прогрівайте сковороду та олію та сильному вогні, а ось для смаження вибирайте мінімальний рівень нагріву.

Розміри

На фотографіях в Мережі ми часто бачимо великі і апетитні сирники, які готують професіонали в ресторанах. Така страва виглядає дуже апетитно.

Однак для того, щоб великі сирники пропеклися, доведеться після короткого процесу смаження використовувати духову шафу.

Якщо ж ви будете намагатися приготувати їх на сковорідці, то цей підхід буде приречений на провал.

Народні прикмети на 1 січня. Василів день. Щедрувати та козу водити. Вдалий для покупок

середа, 1 січень 2025, 7:05

Християни східного обряду в Україні 1 січня за новим стилем вшановує пам'ять святого Василя Великого, єпископа Кесарійського. Свято Василя вважалося великою урочистістю у наших предків, а традиції його святкування входять у культурне надбання українськ...

Смакота! Як приготувати ніжний паштет із печінки та яблук

вівторок, 31 грудень 2024, 11:12

Печінка — продукт корисний, проте не всім вона смакує. Але якщо хочете, щоб в раціоні правильного харчування було їй місце, спробуйте приготувати з яблуками без масла чи іншого жиру, передають Патріоти України. Для приготування треба взяти:350 г яблук3...