Багато професійних кулінарів знають, що для того, щоб випічка вийшла пишною і не осіла за пару годин, необхідно докласти багато зусиль, передають Патріоти України.
Деякі господині вважають, що для цього варто використати перевірений спосіб – додати соду, яку попередньо гасять оцтом. Якщо ви теж колись так робили, просто забудьте про цей спосіб. Справа в тому, що у половині випадків така випічка осяде ще в духовці.
А чи є більш надійний спосіб, який дозволить досягти такого ж ефекту? Звісно є: саме ним користуються професіонали. І йдеться далеко не про хімічні добавки, які творять дива. Все набагато простіше.
Вам потрібні такі компоненти:
Як робити:
Розлити по склянках рівну кількість води, в одній з них розчинити соду, а у другій – сік.
Після цього рідину вливаємо в тісто і починаємо перемішувати його. Тепер ваша випічка точно не втратить форму.
Не все, що здається смачним у парі, корисне для здоров’я. Лікарі наголошують: деякі звичні поєднання продуктів можуть спричинити важкість у шлунку, здуття, зниження засвоєння вітамінів або навіть інтоксикацію. Ось найпоширеніші “заборонені” пари на кух...
Відмова від солодкого має безліч позитивних ефектів для організму. Перш за все, стабілізується рівень цукру в крові, що допомагає уникати різких стрибків енергії та апетиту, передають Патріоти України. Поліпшується стан шкіри. Зменшення цукру знижує ри...