Багато професійних кулінарів знають, що для того, щоб випічка вийшла пишною і не осіла за пару годин, необхідно докласти багато зусиль, передають Патріоти України.
Деякі господині вважають, що для цього варто використати перевірений спосіб – додати соду, яку попередньо гасять оцтом. Якщо ви теж колись так робили, просто забудьте про цей спосіб. Справа в тому, що у половині випадків така випічка осяде ще в духовці.
А чи є більш надійний спосіб, який дозволить досягти такого ж ефекту? Звісно є: саме ним користуються професіонали. І йдеться далеко не про хімічні добавки, які творять дива. Все набагато простіше.
Вам потрібні такі компоненти:
Як робити:
Розлити по склянках рівну кількість води, в одній з них розчинити соду, а у другій – сік.
Після цього рідину вливаємо в тісто і починаємо перемішувати його. Тепер ваша випічка точно не втратить форму.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...