Багато професійних кулінарів знають, що для того, щоб випічка вийшла пишною і не осіла за пару годин, необхідно докласти багато зусиль, передають Патріоти України.
Деякі господині вважають, що для цього варто використати перевірений спосіб – додати соду, яку попередньо гасять оцтом. Якщо ви теж колись так робили, просто забудьте про цей спосіб. Справа в тому, що у половині випадків така випічка осяде ще в духовці.
А чи є більш надійний спосіб, який дозволить досягти такого ж ефекту? Звісно є: саме ним користуються професіонали. І йдеться далеко не про хімічні добавки, які творять дива. Все набагато простіше.
Вам потрібні такі компоненти:
Як робити:
Розлити по склянках рівну кількість води, в одній з них розчинити соду, а у другій – сік.
Після цього рідину вливаємо в тісто і починаємо перемішувати його. Тепер ваша випічка точно не втратить форму.
Кожен, хто вирощував полуницю, стикався з прикрими несподіванками. Начебто доглядаєш за нею, поливаєш, прополюєш, однак у результаті ягід немає, або є дрібні та кислі, які гниють просто на кущах, передають Патріоти України. Вихід запропонувала відома б...
З приходом весни для багатьох власників собак з'являється одне важливе питання — як захистити свого улюбленця від кліщів. Прогулянки на природі, парки, поїздки за місто — усе це звучить чудово, але разом із теплом активізуються і паразити. Кліщі — це н...