Щоб приготувати смажену рибу правильно, щоб вона вийшла смачною, соковитою та з апетитною хрусткою скоринкою, потрібно постаратись. Цей тип страви вимагає досвіду, вправності та уваги до деталей. Які 5 помилок псують смажену рибу, передають Патріоти України.
Не можна намагатися схитрувати та розморозити рибу за допомогою гарячої води. У такому разі вона втратить текстуру і вийде несмачною.
Необхідно дістати її з холодильника і чекати природного розморожування при кімнатній температурі.
Якщо ви забудете її як слід розігріти, то риба неминуче пригорятиме. Для цього потрібно хоча б 3-5 хвилин попередньо розігріти сковорідку і тільки потім приступати до обсмажування.
Риба вийде сухуватою в тому випадку, якщо ви її пересмажите. Слідкуйте за часом уважно і не забувайте її перевертати.
Якщо ви будете смажити кілька шматочків занадто близько один до одного, це призведе до того, що риба буде тушкуватися. Це зіпсує її смак.
Не варто занадто часто чіпати рибу: через це вона почне розвалюватися і просмажиться нерівномірно. Найправильніше перевертати рибу всього один раз.
Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але питання "скільки чашок безпечно випивати щодня?" хвилює багатьох, передають Патріоти України. За даними останніх досліджень Європейського агентства з безпеки харчових продуктів (EFSA), оптимальна кількі...
Ніколи не знаєте, коли починати нові проекти чи справи? У зодіаку є певні дні, коли ваші починання матимуть найкращі шанси на успіх! Ми розповімо вам, в які дні краще не зволікати, а діяти! Ось найбільш удачливі дні для нових починань, які принесуть ва...