Щоб приготувати смажену рибу правильно, щоб вона вийшла смачною, соковитою та з апетитною хрусткою скоринкою, потрібно постаратись. Цей тип страви вимагає досвіду, вправності та уваги до деталей. Які 5 помилок псують смажену рибу, передають Патріоти України.
Не можна намагатися схитрувати та розморозити рибу за допомогою гарячої води. У такому разі вона втратить текстуру і вийде несмачною.
Необхідно дістати її з холодильника і чекати природного розморожування при кімнатній температурі.
Якщо ви забудете її як слід розігріти, то риба неминуче пригорятиме. Для цього потрібно хоча б 3-5 хвилин попередньо розігріти сковорідку і тільки потім приступати до обсмажування.
Риба вийде сухуватою в тому випадку, якщо ви її пересмажите. Слідкуйте за часом уважно і не забувайте її перевертати.
Якщо ви будете смажити кілька шматочків занадто близько один до одного, це призведе до того, що риба буде тушкуватися. Це зіпсує її смак.
Не варто занадто часто чіпати рибу: через це вона почне розвалюватися і просмажиться нерівномірно. Найправильніше перевертати рибу всього один раз.
28 листопада за новим церковним календарем згадують святого сповідника Стефана Нового. У народному календарі - Сойкін день. . ***. Преподобномученик Стефан Новий народився 715 року в Константинополі. Це були часи, коли у Візантійській імперії панувало ...
Квіти та кімнатні рослини на кухні створюють затишок і радують око, але не всі з них безпечні там, де готують їжу. Деякі з них виділяють токсичні речовини, викликають алергію або створюють ризик випадкового отруєння - особливо якщо вдома є діти чи дома...