Щоб приготувати смажену рибу правильно, щоб вона вийшла смачною, соковитою та з апетитною хрусткою скоринкою, потрібно постаратись. Цей тип страви вимагає досвіду, вправності та уваги до деталей. Які 5 помилок псують смажену рибу, передають Патріоти України.
Не можна намагатися схитрувати та розморозити рибу за допомогою гарячої води. У такому разі вона втратить текстуру і вийде несмачною.
Необхідно дістати її з холодильника і чекати природного розморожування при кімнатній температурі.
Якщо ви забудете її як слід розігріти, то риба неминуче пригорятиме. Для цього потрібно хоча б 3-5 хвилин попередньо розігріти сковорідку і тільки потім приступати до обсмажування.
Риба вийде сухуватою в тому випадку, якщо ви її пересмажите. Слідкуйте за часом уважно і не забувайте її перевертати.
Якщо ви будете смажити кілька шматочків занадто близько один до одного, це призведе до того, що риба буде тушкуватися. Це зіпсує її смак.
Не варто занадто часто чіпати рибу: через це вона почне розвалюватися і просмажиться нерівномірно. Найправильніше перевертати рибу всього один раз.
З початком теплих днів морозиво повертається на полиці магазинів у всьому різноманітті - з шоколадом, фруктами, вершкове, пломбір та навіть без цукру. Та не все так смачно, як здається. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яке морозиво не варто купу...
Головний ворог автомобільних покришок — швидкість, адже з її збільшенням зростає тертя протектора об асфальт, в колесі підвищується температура та деформується гума. При швидкості понад 100 км/год навантаження на шини подвоюється, особливо на поворотах...