Чому "плачуть" вікна взимку і що робити з цим. Лайфхак

"Сльози" вікон - це конденсат, який утворюються через те, що низькі температури контрастують з теплом усередині приміщення. Але знання цього факту не рятує від проблеми, адже високий рівень вологи може стати причиною грибка, з яким важко боротися, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені господині рекомендують взяти неочікуваний засіб, а саме наповнювач для туалету домашніх улюбленців. Гранули добре вбирають вологу, але щоб вони виглядали естетично та не розсипалися, потрібно насипати їх у панчоху.

Змінювати такі гранули варто раз на тиждень, щоб не було неприємного запаху. Зайву вологу буде вбирати панчоха, яку варто розкласти повздовж підвіконня, де власне й скапує зазвичай вода.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...