Чому плов не вийшов розсипчастим - основні помилки господарок

Якщо не вдається приготувати рис розсипчастим, то страву, що вийшла, не можна назвати пловом, передають Патріоти України.

Тому господині ретельно вибирають потрібну крупу і особливим способом готують її для отримання ідеального результату.

Подробиці

Щоб не вийшла каша замість плову, варто знати деякі секрети приготування.

Яких помилок важливо уникати:

1.Купівля не того сорту рису.

Не завжди є фінансова можливість купувати дорогу крупу, яка ідеально підходить для плову. Але серед бюджетних сортів рису можна вибрати гідний варіант.

Вибирайте рис, який має витягнуту форму. А круглі зернятка найкраще підходять для каш.

2.Ігнорування промивання.

Практично всі види крупи не можна готувати у тому вигляді, в якому ви їх придбали. Коли мова заходить про рис, вода дозволяє позбавити крупу від надлишку крохмалю.

Тому кілька разів перед приготуванням варто повторювати “водні процедури”.

3.Відсутність замочування.

Не варто поспішати з приготуванням плову. Спочатку йому потрібно відстоятись у мисці з водою хоча б півгодини. Якщо ви завжди будете дотримуватись цього правила, то плов вийде ідеальним.

4.Перемішування плову.

Не слід перемішувати інгредієнти між собою під час приготування. Не варто боятися, що вони можуть пригоріти: при правильному співвідношенні та дотриманні технології виготовлення плов вийде смачним.

Якщо ж ви почнете помішувати, то рис не вийде розсипчастим.

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...