Приготування плову не терпить поспіху. Щоб страва вийшла смачною і виглядала апетитно, потрібно дотримуватися кількох простих правил. У молодих господинь плов може вийти липким, як каша, та з грудочками. Уникнути цієї помилки досить легко, якщо відповідально підійти до процесу.
Ще при покупці рису необхідно звернути увагу на одну деталь. Як радять кулінари, не можна брати крохмалистий рис, який підходить для ризото. Що менше крохмалю, то краще для страви.
Також важливо пам’ятати, що перед закладкою рису в посуд потрібно його обов’язково промивати. Це можна робити в холодній воді, але бруд все ж таки краще відходить у теплій.
Після цього можна ненадовго замочити. Такий рис не можна протирати руками, оскільки зерна досить тендітні і можуть розкришитися. Це призведе до того, що при варінні продукт все одно буде в’язким.
Рис краще трохи недоварити, інакше він буде липким і схожий на кашу. Також не варто додавати занадто багато води у каструлю.
Щоб постільна білизна була м'якою після прання, дотримуйтеся таких порад, передають Патріоти України. Ці прості поради допоможуть зберегти вашу постільну білизну м’якою і приємною на дотик після кожного прання.
Фруктові салати більше не будуть такими, як раніше – завдяки вченим, які розробили банани, що не стають коричневими та м’якими після очищення, передають Патріоти України. Британські експерти змінили генетику фрукта так, що він залишається твердим, свіж...