Чому починати різати хліб потрібно не з окрайця, а з середини буханця - несподіване пояснення

Неправильна нарізка свіжої буханки хліба може призвести до її швидкого псування, попереджають фахівці. Виявилося, що звичка починати зрізати хліб з окрайця не найкраща ідея. Щоб продукт зберігав свою свіжість довше, експерти рекомендують дотримуватися особливих правил, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Отже, під час нарізання буханця слід починати не з краю, а з середини. Половину хліба розрізають навпіл, а потім, зрізуючи потрібну кількість скибочок, знову з'єднують половинки, щоб закрити зріз. Такий метод дасть змогу продукту залишатися свіжим і не піддаватися впливу вологи, повітря та мікроорганізмів, що зазвичай призводить до його швидкого старіння. Дотримання цих порад допоможе вам подовжити термін придатності хліба і насолоджуватися його натуральним смаком протягом більш тривалого часу.

Лише спробуйте! Запечена картопля з травами - ідеально до вечері

понеділок, 20 травень 2024, 14:30

Печену картоплю можна готувати протягом року і подавати як гарнір до м’яса або риби. Страва дуже корисна, ситна і сподобається кожному, впевнена фудблогерка Світлана Климовська. Приготування:. На сковороді розігріти оливкову олію, викласти листочки шав...

Який острів щастя оберете ви? Психологічний тест на самопізнання

понеділок, 20 травень 2024, 14:09

Відкрийте для себе свій рецепт щастя за допомогою нового психологічного тесту. Цей простий, але глибокий тест допоможе вам зрозуміти, що робить вас щасливими, а також визначити, які сфери вашого життя потребують покращення. Деталі. На картинці зображен...