
Неправильна нарізка свіжої буханки хліба може призвести до її швидкого псування, попереджають фахівці. Виявилося, що звичка починати зрізати хліб з окрайця не найкраща ідея. Щоб продукт зберігав свою свіжість довше, експерти рекомендують дотримуватися особливих правил, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Отже, під час нарізання буханця слід починати не з краю, а з середини. Половину хліба розрізають навпіл, а потім, зрізуючи потрібну кількість скибочок, знову з'єднують половинки, щоб закрити зріз. Такий метод дасть змогу продукту залишатися свіжим і не піддаватися впливу вологи, повітря та мікроорганізмів, що зазвичай призводить до його швидкого старіння. Дотримання цих порад допоможе вам подовжити термін придатності хліба і насолоджуватися його натуральним смаком протягом більш тривалого часу.
Осінь - сезон смачних і ситних грибів. Дуже важливо при приготуванні - знати не тільки послідовність дій, а й як правильно смажити гриби, щоб вони не горіли і не перетворилися на кашу, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними по...
Хоча ви можете докладати всіх зусиль, щоб задовольнити потреби вашого собаки, є деякі ознаки того, що домашній улюбленець не в найкращому настрої, передають Патріоти України. Експерт з поведінки собак з Canine Cottages Емма Теобальд, яка має ступінь до...