Неправильна нарізка свіжої буханки хліба може призвести до її швидкого псування, попереджають фахівці. Виявилося, що звичка починати зрізати хліб з окрайця не найкраща ідея. Щоб продукт зберігав свою свіжість довше, експерти рекомендують дотримуватися особливих правил, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Отже, під час нарізання буханця слід починати не з краю, а з середини. Половину хліба розрізають навпіл, а потім, зрізуючи потрібну кількість скибочок, знову з'єднують половинки, щоб закрити зріз. Такий метод дасть змогу продукту залишатися свіжим і не піддаватися впливу вологи, повітря та мікроорганізмів, що зазвичай призводить до його швидкого старіння. Дотримання цих порад допоможе вам подовжити термін придатності хліба і насолоджуватися його натуральним смаком протягом більш тривалого часу.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...