
Мед складається з різних цукрів, ферментів, вітамінів, мінералів і антиоксидантів. За умови помірного вживання він може стати більш здоровою альтернативою рафінованому цукру, передають Патріоти України.
Як передає NDTV посилаючись на дієтолога Ловне Батру, мед може бути особливо корисним у зимові місяці завдяки своїм антимікробним властивостям, які можуть допомогти зміцнити імунну систему та полегшити симптоми застуди.
До інших корисних властивостей меду, за словами дієтолога, відносяться:
Як зазначила дієтолог, найкраща форма вживання меду - у сирому вигляді, а найкращий час - натщесерце. Також фахівець попередила, як не можна вживати мед:
Крім того, мед не можна давати немовлятам.
Напередодні свят і не лише риба часто з’являється на столі - особливо короп, оселедець, лосось чи форель. Але навіть якісний продукт легко зіпсувати кількома поширеними помилками. Більшість із них здаються дрібницями, однак саме вони роблять рибу сухою...
Християни східного обряду 24 грудня за новим стилем відзначає Різдвяний Святвечір 2023. За старим стилем церква 24 грудня шанувала ченця Києво-Печерської лаври Нікона Сухого, нагадують Патріоти України. ***. Різдвяний Святвечір у українців був дуже важ...