Мед складається з різних цукрів, ферментів, вітамінів, мінералів і антиоксидантів. За умови помірного вживання він може стати більш здоровою альтернативою рафінованому цукру, передають Патріоти України.
Як передає NDTV посилаючись на дієтолога Ловне Батру, мед може бути особливо корисним у зимові місяці завдяки своїм антимікробним властивостям, які можуть допомогти зміцнити імунну систему та полегшити симптоми застуди.
До інших корисних властивостей меду, за словами дієтолога, відносяться:
Як зазначила дієтолог, найкраща форма вживання меду - у сирому вигляді, а найкращий час - натщесерце. Також фахівець попередила, як не можна вживати мед:
Крім того, мед не можна давати немовлятам.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...