Мед складається з різних цукрів, ферментів, вітамінів, мінералів і антиоксидантів. За умови помірного вживання він може стати більш здоровою альтернативою рафінованому цукру, передають Патріоти України.
Як передає NDTV посилаючись на дієтолога Ловне Батру, мед може бути особливо корисним у зимові місяці завдяки своїм антимікробним властивостям, які можуть допомогти зміцнити імунну систему та полегшити симптоми застуди.
До інших корисних властивостей меду, за словами дієтолога, відносяться:
Як зазначила дієтолог, найкраща форма вживання меду - у сирому вигляді, а найкращий час - натщесерце. Також фахівець попередила, як не можна вживати мед:
Крім того, мед не можна давати немовлятам.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...