Чому при варінні яєць не можна додавати у воду оцет

У Мережі можна натрапити на масу порад, як корисних, так і не дуже. У результаті господарям доводиться набивати гулі на помилках, яких можна було б уникнути. Так, досить часто на просторах інтернету можна зустріти рекомендацію щодо варіння яєць, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб яйця не розтріскувалися в окропі, пропонується додати в каструлю одну столову ложку оцту. Це нібито запобігатиме витіканню вмісту яйця. Однак, якщо ви скористаєтеся цим способом, у результаті ви отримаєте продукт із затверділим білком.

Натомість спробуйте добитися того, щоб у шкаралупі взагалі не було тріщини. Для цього можна скористатися товстою голкою та проколоти яйце з тупого боку перед тим, як опустити його у воду. Також можна зробити невеликий отвір в яйці за допомогою вістря ножа.

Джерело: ПростоВей

Забудьте про них: Два продукти, що роблять котлети гумовими

вівторок, 24 грудень 2024, 23:10

Кожна господиня хоче приготувати соковиті котлети, з ніжним фаршем, але щоб і не розпадалися при смаженні. Сучасні господині зруйнували стереотип про два традиційні інгредієнти, які лише псують смак котлет, передають Патріоти України. Не варто додавати...

Ви будете здивовані! Названо популярний чай, який може бути вкрай небезпечним для здоров’я

вівторок, 24 грудень 2024, 22:10

Мате – це не просто напій, а справжня культурна традиція для народів Південної Америки, його популярність стрімко зростає і за межами континенту завдяки безлічі корисних властивостей, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Однак лікарі не реко...