Чому розсіл у консервованих огірках стає мутним - ці помилки допускають всі

Мутний розсіл - це те, що можна дуже часто побачити у банках з консервованими огірками. Виглядають такі овочі не дуже апетитно і їсти їх не хочеться. Тому варто розібратися в причинах виникнення такої проблеми, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, чому розсіл у банках з огірками стає мутним. Тут є декілька нюансів.

Чому розсіл з під огірків стає мутним

Погана стерилізація

Стерильність – це запорука успішного консервування. А якщо ви погано помили овочі або ж кришки та банки були брудними – закуска просто зіпсується. Розсіл з часом стане мутним або ж банка просто вибухне.

Хімічні огірки

Для того, щоб був гарний врожай огірків, овочі часто обробляють різними добривами. Але варто врахувати, що хімікати часто впливають на якість плодів. Тому будьте готові до того, що добрива вступлять в реакцію з розсолом і він стане мутним.

Погана герметичність

Банки повинні бути дуже добре закриті. Але якщо у вас погана кришка, неякісний ключ або ж надбита банка – всередині точно потраплять мікроби і консервація зіпсується.

Порушені умови зберігання

На температуру потрібно звернути особливу увагу. Найбільш оптимальним середовищем для консервованих огірків є підвал – аж ніяк не кімната. Огірки зберігаються за температури не вище +7°С.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.