Мутний розсіл - це те, що можна дуже часто побачити у банках з консервованими огірками. Виглядають такі овочі не дуже апетитно і їсти їх не хочеться. Тому варто розібратися в причинах виникнення такої проблеми, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, чому розсіл у банках з огірками стає мутним. Тут є декілька нюансів.
Чому розсіл з під огірків стає мутним
Погана стерилізація
Стерильність – це запорука успішного консервування. А якщо ви погано помили овочі або ж кришки та банки були брудними – закуска просто зіпсується. Розсіл з часом стане мутним або ж банка просто вибухне.
Хімічні огірки
Для того, щоб був гарний врожай огірків, овочі часто обробляють різними добривами. Але варто врахувати, що хімікати часто впливають на якість плодів. Тому будьте готові до того, що добрива вступлять в реакцію з розсолом і він стане мутним.
Погана герметичність
Банки повинні бути дуже добре закриті. Але якщо у вас погана кришка, неякісний ключ або ж надбита банка – всередині точно потраплять мікроби і консервація зіпсується.
Порушені умови зберігання
На температуру потрібно звернути особливу увагу. Найбільш оптимальним середовищем для консервованих огірків є підвал – аж ніяк не кімната. Огірки зберігаються за температури не вище +7°С.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...