Чому риба в духовці виходить сухою: Ось яких помилок припускаються господині

Найкорисніше запекти рибу в духовій шафі. Цього принципу дотримуються всі спеціалісти, складаючи меню для схуднення чи дієти, передають Патріоти України.

Але не завжди риба, приготована таким чином виходить смачною та соковитою. Якщо ви припустились при готуванні певних помилок, ваша страва в результаті вийде насмачною.

Помилки, яких варто уникати при запіканні риби

Добавки

Якщо ви плануєте запікати рибу цілою, подбайте про додаткові спеції. Це потрібно для того, щоб риба була соковитою. Можете покласти шматочки лимона, цибулю, зелень. Це зробить вашу запечену рибу соковитою та ароматною.

Дотримання температурного режиму

Не забувайте попередньо прогріти духову шафу. Так ваша риба швидше приготується, та буде соковитішою. Якщо поставити запікатись рибу в непрогріту духову шафу, ви значно збільшите час її приготування, та ризикуєте зробити сухою та несмачною.

Час

Риба запікається швидко. Якщо перетримати її в духовій шафі то є ризик що вона вийде сухою. Оптимальний час для запікання риби – до 35 хвилин. В разі, якщо ви запікаєте шматки риби – потрібно близько 20 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...