Чому риба виходить "сухою"? Названо головні помилки господарок

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, що розписатися у власному невмінні. Розповімо чому так виходить і в чому помилка.

  • Це відбувається частіше із замороженою рибою, яка розморожувалась неприродним шляхом. Активно сприяючи якнайшвидшому відтаванню тушки, господині псують рибу.

Тому заморожену рибу не заливають водою і не розморожують у мікрохвильовій печі, а дістають завчасно, залишивши в холодильнику.

  • Якщо не просушити рибу перед її приготуванням, то від надлишку вологи вона також може вийти пересушеною. Тому варто залишити її ненадовго на паперових рушниках, які добре вбирають зайву вологу.
  • Перед тим як починати смажити, розігрійте сковороду та олію. На холодній або теплій поверхні сковороди риба, швидше за все, прилипне до дна.

Крім того, кулінари рекомендують не нехтувати паніровкою, яка дозволяє зберегти сік усередині риби, а заразом посмажити її до апетитної хрусткої скоринки.

Джерело: ПростоВей

Автолюбителям на замітку! Названо марки автомобілів, які не бояться іржі

четвер, 22 травень 2025, 12:35

Українці знають, що при купівлі вживаного авто не варто гнатися за дуже низькою ціною, щоб не втрапити у велику халепу. Адже корозія в автомобілі — чи не найнебезпечніша «хвороба», яка дуже швидко може розповзтись по всьому кузову та днищу, перетворивш...

Наслідки шокують! Мікропластик, що містяться в деяких продуктах, може спричинити психічні розлади

четвер, 22 травень 2025, 9:59

Нові наукові дослідження вказують: частинки пластику, що містяться в деякій їжі можуть проникати в мозок, посилюючи депресію, тривожність та інші психічні розлади, передають Патріоти України. У збірці з чотирьох наукових статей, опублікованій у вівторо...