Чому риба виходить "сухою"? Названо головні помилки господарок

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, що розписатися у власному невмінні. Розповімо чому так виходить і в чому помилка.

  • Це відбувається частіше із замороженою рибою, яка розморожувалась неприродним шляхом. Активно сприяючи якнайшвидшому відтаванню тушки, господині псують рибу.

Тому заморожену рибу не заливають водою і не розморожують у мікрохвильовій печі, а дістають завчасно, залишивши в холодильнику.

  • Якщо не просушити рибу перед її приготуванням, то від надлишку вологи вона також може вийти пересушеною. Тому варто залишити її ненадовго на паперових рушниках, які добре вбирають зайву вологу.
  • Перед тим як починати смажити, розігрійте сковороду та олію. На холодній або теплій поверхні сковороди риба, швидше за все, прилипне до дна.

Крім того, кулінари рекомендують не нехтувати паніровкою, яка дозволяє зберегти сік усередині риби, а заразом посмажити її до апетитної хрусткої скоринки.

Джерело: ПростоВей

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...

А ви це знали? Прикмети про гроші: Що приносить багатство, а що - втрати

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 18:45

Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...