Чому риба виходить "сухою"? Названо головні помилки господарок

Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України.

Подробиці

Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, що розписатися у власному невмінні. Розповімо чому так виходить і в чому помилка.

  • Це відбувається частіше із замороженою рибою, яка розморожувалась неприродним шляхом. Активно сприяючи якнайшвидшому відтаванню тушки, господині псують рибу.

Тому заморожену рибу не заливають водою і не розморожують у мікрохвильовій печі, а дістають завчасно, залишивши в холодильнику.

  • Якщо не просушити рибу перед її приготуванням, то від надлишку вологи вона також може вийти пересушеною. Тому варто залишити її ненадовго на паперових рушниках, які добре вбирають зайву вологу.
  • Перед тим як починати смажити, розігрійте сковороду та олію. На холодній або теплій поверхні сковороди риба, швидше за все, прилипне до дна.

Крім того, кулінари рекомендують не нехтувати паніровкою, яка дозволяє зберегти сік усередині риби, а заразом посмажити її до апетитної хрусткої скоринки.

Джерело: ПростоВей

Яєчня з майонезом = звучить дивно, але смак перевершує всі очікування!

вівторок, 9 грудень 2025, 13:10

Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...

Що говорять ваші ноги про вас? Форма стопи відкриває таємниці вашої особистості

вівторок, 9 грудень 2025, 12:45

Виявляється, наші ноги можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо! Форма стопи і положення пальців допомагають виявити риси характеру, а також попереджають про можливі проблеми зі здоров’ям, передають Патріоти України. Селянська стопа. Римська ст...