Смажені пиріжки - це універсальна страва на всі випадки життя. Їх, як правило, готують з різного тіста та начинок. Втім, у процесі смаження трапляється й таке, що пиріжки недостатньо пропікаються всередині й залишаються слизькими, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, чому смажені пиріжки не пропікаються всередині та як це виправити.
Температура посуду
Перш за все, варто відзначити той факт, що будь-яку їжу потрібно смажити лише тоді, коли сковорідка добре розігрілася. Інакше у випадку з пиріжками тісто може просто-напросто не просмажитися рівномірно. Хоча, на перший погляд, вони здаватимуться приготованими.
Процес приготування
Як тільки ви добре розігріли сковорідку та виклали пиріжки, дуже важливо обрати коректний температурний режим. Якщо увімкнути сильний вогонь, то зовнішня частина пиріжка виглядатиме готовою та навіть може пригоріти, втім, всередині начинка буде сирою. Оптимальна температура для смаження – це середній вогонь.
Кришка
Багато господинь помилково вважають, що у процесі смаження пиріжки потрібно накривати кришкою. Однак, у такому випадку варто взяти до уваги появу конденсату. Через нього пиріжки вийдуть не лише сирими всередині, але й м’якими та не просмаженими ззовні.
Наші щоденні рішення мають більший вплив, ніж ми думаємо. Нове дослідження фінських вчених із університетів Аалто та Оулу показало, що наслідки поганого сну чи інтенсивних тренувань можуть позначатися на роботі мозку навіть до 15 днів. Це відкриває нов...
5 серпня (28 серпня за старим календарем) православні віряни відзначають Успіння Пресвятої Богородиці та день пам'яті Києво-Печерської ікони Успіння Божої Матері. Також цього дня вшановують ще кілька образів Божої Матері - Ацкурський, Цилканський, Влах...