Чому сирники розвалюються при смаженні на сковороді

Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.

Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є.

Подробиці

Особливу увагу слід приділити головному інгредієнту – кисломолочному сиру.

Краще для сирників вибирати крупинчастий продукт, не надто вологий. Якщо він дуже вологий, його можна віджати марлею.

Якщо в тісті все ж таки з’явилася волога, то її потрібно злити, а вміст перемішати.

Яйця в тісті склеюють усі компоненти, але не варто їх додавати багато, інакше ефект вийде цілком протилежним.

В деяких випадках, якщо одного яйця мало, можна додати ще додатково жовток.

Важливо також використовувати паніровку під час готування. Підійде просіяне борошно.

Смажити сирники потрібно на попередньо розпеченій та змащеній рослинною олією сковороді.

Ранні ознаки деменції: ТОП-5 тривожних сигналів, які не можна ігнорувати

вівторок, 25 листопад 2025, 0:28

Деменція - це одне із серйозних неврологічних захворювань у 21 столітті. Британська національна служба охорони здоров’я (NHS) стверджує, що деменція вражає переважно людей похилого віку, причому ризик подвоюється кожні п’ять років після 65 років. Однак...

Ще п’ять хвилин у ліжку вранці? Дізнайтеся, чим це загрожує вашому тілу та настрою

вівторок, 25 листопад 2025, 0:09

Мабуть, ви теж часто думаєте: "Ще п’ять хвилин" після дзвінка будильника. Здається нешкідливою звичкою, але додатковий сон у ранкові години може погіршити самопочуття і енергію на весь день, передають Патріоти України. Інерція сну — це стан дезорієнтац...