Чому сирники розвалюються при смаженні на сковороді

Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.

Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є.

Подробиці

Особливу увагу слід приділити головному інгредієнту – кисломолочному сиру.

Краще для сирників вибирати крупинчастий продукт, не надто вологий. Якщо він дуже вологий, його можна віджати марлею.

Якщо в тісті все ж таки з’явилася волога, то її потрібно злити, а вміст перемішати.

Яйця в тісті склеюють усі компоненти, але не варто їх додавати багато, інакше ефект вийде цілком протилежним.

В деяких випадках, якщо одного яйця мало, можна додати ще додатково жовток.

Важливо також використовувати паніровку під час готування. Підійде просіяне борошно.

Смажити сирники потрібно на попередньо розпеченій та змащеній рослинною олією сковороді.

Дуже старять! Яких кольорів помади варто уникати жінкам після 40

субота, 18 січень 2025, 19:05

Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...

Фахівці визначили, які бренди авто найменш безпечні при ДТП

субота, 18 січень 2025, 17:56

Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...