Чому сирники розвалюються при смаженні на сковороді

Апетитні та ніжні оладки з сиру є улюбленою стравою багатьох, передають Патріоти України.

Однак не кожна господиня вміє готувати гарні та смачні сирники. Млинці можуть просто розвалюватись на сковороді під час смаження. Однак кулінари знають, що вирішення проблеми є.

Подробиці

Особливу увагу слід приділити головному інгредієнту – кисломолочному сиру.

Краще для сирників вибирати крупинчастий продукт, не надто вологий. Якщо він дуже вологий, його можна віджати марлею.

Якщо в тісті все ж таки з’явилася волога, то її потрібно злити, а вміст перемішати.

Яйця в тісті склеюють усі компоненти, але не варто їх додавати багато, інакше ефект вийде цілком протилежним.

В деяких випадках, якщо одного яйця мало, можна додати ще додатково жовток.

Важливо також використовувати паніровку під час готування. Підійде просіяне борошно.

Смажити сирники потрібно на попередньо розпеченій та змащеній рослинною олією сковороді.

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно повністю розряджати телефон перед заряджанням

четвер, 18 вересень 2025, 18:22

Багато користувачів досі вважають, що смартфон варто розряджати "в нуль" перед підключенням до мережі. Насправді це правило походить з епохи нікелевих акумуляторів і для сучасних літій-іонних батарей не лише зайве, а й шкідливе. Сайт Новини.LIVE розпов...

Це може шокувати! «Що трапляється з вашим тілом, коли ви не п’єте достатньо води

четвер, 18 вересень 2025, 18:12

Нова наукова робота показала, що навіть короткочасне зневоднення шкодить всьому організму. Вчені попереджають: недостатнє споживання води негативно впливає на пам’ять, серце і гормональний баланс, передають Патріоти України з посиланням на. Фахівці рек...