Деруни - це дуже ситний варіант обіду, адже вони чудово насичують організм. Щобільше, їх можна їсти навіть під час посту, який, до речі, починається після Масляної. Однак під час готування дерунів багато домогосподарок припускаються серйозної помилки. Що це за помилка - читайте далі, передають Патріоти України.
Головною помилкою багатьох господинь є додавання до рецепта курячих яєць.Не варто думати, що без цього інгредієнта страва вийде суха, адже є альтернатива.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...