Чому в деруни не слід додавати яйця - цієї помилки припускається багато господинь

Деруни - це дуже ситний варіант обіду, адже вони чудово насичують організм. Щобільше, їх можна їсти навіть під час посту, який, до речі, починається після Масляної. Однак під час готування дерунів багато домогосподарок припускаються серйозної помилки. Що це за помилка - читайте далі, передають Патріоти України.

Головною помилкою багатьох господинь є додавання до рецепта курячих яєць.Не варто думати, що без цього інгредієнта страва вийде суха, адже є альтернатива.

Чим замінити яйця в дерунах

  • Перше – можна додати звичайний крохмаль. Деруни з крохмалем без яєць виходять хрусткі, м’які та пишні.
  • Друге – майонез. Налийте пару столових ложок у терту картоплю, і ваша страва стане соковитим, ситним та з незвичайним смаком.
  • Третє – сметана або кефір. Додаючи молочні продукти, ви уникаєте потемніння картоплі. Однак у такому випадку деруни потрібно смажити відразу ж, щоб вони вийшли світліше.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...