Смачний і швидкий сніданок можна приготувати за кілька хвилин. Ідеальний стравою для сніданку завжди вважали омлет. Готувати таке блюдо дуже просто, а головне швидко, передають Патріоти України.
Справжній омлет готують без молока, води, вершків та сметани. Всі ці інгредієнти псують смак омлету. Крім того, смажити омлет потрібно правильно.
Вибирайте сковороду не більше 20 см. щоб омлет рівномірно присмажився і вийшла гарна скоринка, сковороду потрібно добре розігріти, і тільки потім налити масло. Смачним вийде омлет на вершковому маслі або оливковій олії.
Вам потрібно:
Якщо у вас сушені гриби, їх попередньо потрібно помити та замочити у воді.
Цибулю порізати кільцями. Зелень відразу подрібнити.
Яйця розбити в тарілку і добре збити з сіллю.
Сковороду розігріти, додати пару крапель оливкової олії і вилити яєчну суміш.
Додати цибулю та гриби, накрити сковороду кришкою та готувати омлет 2 хвилини.
В цей час помити помідори, розрізати на дві частини та додати до омлету.
Додати помідори та зелень. Ще прожарити омлет 3 хвилини та подавати до столу.
До такого омлету прекрасно підійде рис або кус-кус. Також можна додати куряче м'ясо.
Харчова сода вже давно зарекомендувала себе не тільки як інгредієнт для приготування, але і як багатофункціональний та екологічний помічник під час збирання. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами лайфхаком із содою, про який деякі господині не знають,...
Бажаєте знати, за що вас люблять інші люди? Цей простий тест показує, які ваші якості цінують сім’я, друзі та знайомі, передають Патріоти України. Все, що потрібно зробити, це подивитися на малюнок і сказати, що ви бачите на ньому. Не дивіться надто до...