Чому в омлет не можна додавати молоко - секрет приготування найпопулярнішої страви на сніданок

Омлет завжди вважався ідеальною стравою для сніданку. Якщо у вас у холодильнику є яйця, то голодними ви точно не залишитеся. При цьому необов'язково мати молоко, сметану чи вершки. Справжній омлет готують без додавання цих інгредієнтів, адже вони лише псують смак страви, передають Патріоти України.

Класичний омлет готується максимум 10 хвилин. Візьміть сковороду діаметром щонайменше 20 см і добре розігрійте її на плиті. Щоб омлет рівномірно просмажився і вийшла гарна скоринка, олію потрібно наливати на добре розігріту сковороду.

Щоб приготувати омлет на 2 порції, візьміть 4 яйця, трохи зеленої цибулі, зелені та 3 помідори черрі, або один великий помідор. Якщо у вас є сушені гриби, їх потрібно помити і замочити у воді.

Яйця розбийте в тарілку і добре збийте із сіллю.

Вилийте яєчну суміш на добре розігріту сковороду.

Додайте в омлет цибулю та гриби, накрийте сковороду кришкою та готуйте омлет 2 хвилини.

У цей час помийте і розріжте помідори і додайте їх до омлету. Перевертати омлет не потрібно.

Смажте омлет ще 3 хвилини і можете сміливо подавати до столу.

Приємного сніданку!

Накопичувати легко: ТОП-3 звички, які реально працюють і приносять гроші

понеділок, 20 жовтень 2025, 9:15

Заощаджувати буває складно, особливо якщо немає звички. Але навчитися цьому можна, як і будь-чому іншому. Ось три прості способи, які допоможуть помітити різницю на вашому рахунку вже за кілька місяців, передають Патріоти України. Найпростіший спосіб п...

Проблеми з травленням? Змініть свій вечерю - і сон стане спокійним

понеділок, 20 жовтень 2025, 8:12

Осінь - час, коли наш організм стає більш чутливим. Імунітет падає, самопочуття змінюється, а травна система особливо реагує на вечірній раціон. Часто неприємні симптоми - здуття, печія чи біль у шлунку - розбуджують нас посеред ночі, порушуючи відпочи...