Чому в омлет не можна додавати молоко - секрет приготування найпопулярнішої страви на сніданок

Омлет завжди вважався ідеальною стравою для сніданку. Якщо у вас у холодильнику є яйця, то голодними ви точно не залишитеся. При цьому необов'язково мати молоко, сметану чи вершки. Справжній омлет готують без додавання цих інгредієнтів, адже вони лише псують смак страви, передають Патріоти України.

Класичний омлет готується максимум 10 хвилин. Візьміть сковороду діаметром щонайменше 20 см і добре розігрійте її на плиті. Щоб омлет рівномірно просмажився і вийшла гарна скоринка, олію потрібно наливати на добре розігріту сковороду.

Щоб приготувати омлет на 2 порції, візьміть 4 яйця, трохи зеленої цибулі, зелені та 3 помідори черрі, або один великий помідор. Якщо у вас є сушені гриби, їх потрібно помити і замочити у воді.

Яйця розбийте в тарілку і добре збийте із сіллю.

Вилийте яєчну суміш на добре розігріту сковороду.

Додайте в омлет цибулю та гриби, накрийте сковороду кришкою та готуйте омлет 2 хвилини.

У цей час помийте і розріжте помідори і додайте їх до омлету. Перевертати омлет не потрібно.

Смажте омлет ще 3 хвилини і можете сміливо подавати до столу.

Приємного сніданку!

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...