Чому в омлет не можна додавати молоко - секрет приготування найпопулярнішої страви на сніданок

Омлет завжди вважався ідеальною стравою для сніданку. Якщо у вас у холодильнику є яйця, то голодними ви точно не залишитеся. При цьому необов'язково мати молоко, сметану чи вершки. Справжній омлет готують без додавання цих інгредієнтів, адже вони лише псують смак страви, передають Патріоти України.

Класичний омлет готується максимум 10 хвилин. Візьміть сковороду діаметром щонайменше 20 см і добре розігрійте її на плиті. Щоб омлет рівномірно просмажився і вийшла гарна скоринка, олію потрібно наливати на добре розігріту сковороду.

Щоб приготувати омлет на 2 порції, візьміть 4 яйця, трохи зеленої цибулі, зелені та 3 помідори черрі, або один великий помідор. Якщо у вас є сушені гриби, їх потрібно помити і замочити у воді.

Яйця розбийте в тарілку і добре збийте із сіллю.

Вилийте яєчну суміш на добре розігріту сковороду.

Додайте в омлет цибулю та гриби, накрийте сковороду кришкою та готуйте омлет 2 хвилини.

У цей час помийте і розріжте помідори і додайте їх до омлету. Перевертати омлет не потрібно.

Смажте омлет ще 3 хвилини і можете сміливо подавати до столу.

Приємного сніданку!

Психологічний тест. У якій позі ви спите? Це багато говорить про вашу особистість

неділя, 9 листопад 2025, 5:38

Поза, яку ви займаєте під час сну, не випадкова. Це несвідомий вибір, що розкриває приховані риси вашої особистості, страхи та бажання. Виберіть одну з шести поз і дізнайтеся, що вона говорить про вас, передають Патріоти України. Як з’ясував британськи...

Яке м’ясо найшкідливіше для здоров’я: Дієтологи пояснили, чому варто обмежити його споживання

субота, 8 листопад 2025, 23:10

М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...