
Картопляне пюре - страва, яка здається простою, але як тільки ми пробуємо його в ресторані, різниця очевидна. Ніжне, кремове, насичене смаком - і водночас не важке. У чому ж справа, передають Патріоти України.
На популярному форумі Reddit кухарі-професіонали нарешті поділилися своїми секретами. Один із них — шеф, який багато років працював у ресторанах з зіркою Мішлен, розкрив повний процес приготування ідеального пюре.
Ось як виглядає його метод:
«Масло — це ключ. У деяких ресторанах воно становить до 50% від ваги картоплі», — зізнається один кухар.
Інші професіонали додали свої поради:
Один шеф підсумував: «Це не магія. Просто величезна кількість масла, хороші вершки, правильна техніка і трохи терпіння».
Довші ночі, коротші дні, сіре небо та холодна погода можуть зробити всіх нас більш втомленими та млявими. Нам може бути важче прокидатися і наше самопочуття в холодну пору року зазвичай погіршується, передають Патріоти України. . Доктор Нікі Кі, спеці...
Наша зачіска може неабияк вплинути на самооцінку. Витончення чи випадіння волосся це звичайний природний процес, однак іноді воно може бути тривожним сигналом. Проте фахівці попереджають: різка втрата волосся може свідчити про наявність прихованих проб...