
Картопляне пюре - страва, яка здається простою, але як тільки ми пробуємо його в ресторані, різниця очевидна. Ніжне, кремове, насичене смаком - і водночас не важке. У чому ж справа, передають Патріоти України.
На популярному форумі Reddit кухарі-професіонали нарешті поділилися своїми секретами. Один із них — шеф, який багато років працював у ресторанах з зіркою Мішлен, розкрив повний процес приготування ідеального пюре.
Ось як виглядає його метод:
«Масло — це ключ. У деяких ресторанах воно становить до 50% від ваги картоплі», — зізнається один кухар.
Інші професіонали додали свої поради:
Один шеф підсумував: «Це не магія. Просто величезна кількість масла, хороші вершки, правильна техніка і трохи терпіння».
Хвороби серця залишаються провідною причиною смерті дорослих. Більшість людей асоціює їх із раптовим болем у грудях, але ранні симптоми бувають майже непомітними, передають Патріоти України. Головна тиха ознака — хронічна втома. Кардіологи зазначають,...
Багато жінок мають свою «секретну зброю» для чистки ванної, яка очищає навіть саму безнадійну сантехніку і заставляє її сяяти з новою силою. Про ще один такий засіб розповідає видання "Добрі новини", передають Патріоти України. «Якщо ви помітили, що ва...