Картопляне пюре - страва, яка здається простою, але як тільки ми пробуємо його в ресторані, різниця очевидна. Ніжне, кремове, насичене смаком - і водночас не важке. У чому ж справа, передають Патріоти України.
На популярному форумі Reddit кухарі-професіонали нарешті поділилися своїми секретами. Один із них — шеф, який багато років працював у ресторанах з зіркою Мішлен, розкрив повний процес приготування ідеального пюре.
Ось як виглядає його метод:
«Масло — це ключ. У деяких ресторанах воно становить до 50% від ваги картоплі», — зізнається один кухар.
Інші професіонали додали свої поради:
Один шеф підсумував: «Це не магія. Просто величезна кількість масла, хороші вершки, правильна техніка і трохи терпіння».
Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...
У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...