У наш час любителі пельменів їдять їх зі сметаною, майонезом, вершковим маслом і меленим перцем, а ось за часів СРСР добавки були зовсім не такі. Чому в СРСР їли пельмені з оцтом - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.
Чому пельмені їдять з оцтом, дуже добре знали радянські люди. Складно уявити, що тоді хтось їв їх без цієї рідини. По-перше, вибору добавок тоді особливо не було, а по-друге у оцту, крім дешевизни, є й інші плюси:
При цьому, пельмені з оцтом шкідливо їсти людям, у яких є проблеми з нирками, а також тим, хто страждає на підвищену кислотність шлунка.
Цей рецепт настільки простий, що ним можуть скористатися навіть неодружені постійно зайняті чоловіки. Потрібно лише слідувати таким крокам:
Перед тим, як пельмені покласти в тарілку відправте туди шматочок вершкового масла, а потім полийте оцтом - це додасть страві ще більшого смаку і аромату. Оцет до пельменів подають в розбавленому вигляді. На столову ложку 9-процентного оцту беруть 3 ст. л. рослинного масла, трохи солі і перцю. Суміш наливають в тарілку і вмочують пельмені.
Якщо ви - майстер жартів і сарказму, а ваші брати чи сестри ні, у вас є наукове виправдання. Нове дослідження доводить: на відміну від інтелекту або кольору очей, почуття гумору - це не спадкова риса, передають Патріоти України. Уперше науковці виріши...
Сьогодні всім не завадить невеличка перерва — тож приєднуйтесь до розваги! Погляньте уважно на зображення з 25 чарівними французькими бульдогами й спробуйте знайти одного, який відрізняється від інших. Завдання не з легких: лише найуважніші змогли впор...