Сезон кукурудзи у розпалі. А для того, щоб вона була дійсно соковитою та м'якою - продукт потрібно правильно відварити. З цим в багатьох господинь виникають проблеми, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про найпоширеніші помилки, які допускають під час приготування кукурудзи. Через них овоч виходить твердим та прісним.
Каструля з тонким дном
Для того, щоб кукурудза була м'якою і соковитою, їй потрібен простір. Тому обирайте для приготування каструлю з товстим дном. І вона обов'язково повинна бути широкою
Приготування без замочування
Якщо ви готуєте кукурудзу без попереднього замочування – варитись вона буде дуже довго і вийде твердою. Тому залийте її на деякий час холодною водою.
Розрізання кукурудзи на частини
Щоб кукурудза вийшла дійсно соковитою, розрізати її не потрібно. Залишіть плоди цілими і занурюйте їх лише в киплячу воду.
Приготування на великому вогні
Після того, як вода закипить – не забудьте зменшити вогонь. Кукурудза не повинна дуже активно кипіти, адже в такому разі вона нерівномірно провариться.
Додавання солі в неправильний момент
Якщо посолити кукурудзу під час відварювання – вона стане дуже твердою. Тому додавайте спецію лише в той момент, коли дістанете відварений овоч з води і покладете на тарілку.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Автомобілі Tesla самі по собі недешеві, тому ремонт транспортного засобу також має високі цінники, особливо, коли йдеться про заміни акумулятора. Скільки коштує батарея електромобіля, повідомили власники Tesla на спеціалізованих форумах, передають Патр...