Сезон кукурудзи у розпалі. А для того, щоб вона була дійсно соковитою та м'якою - продукт потрібно правильно відварити. З цим в багатьох господинь виникають проблеми, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про найпоширеніші помилки, які допускають під час приготування кукурудзи. Через них овоч виходить твердим та прісним.
Каструля з тонким дном
Для того, щоб кукурудза була м'якою і соковитою, їй потрібен простір. Тому обирайте для приготування каструлю з товстим дном. І вона обов'язково повинна бути широкою
Приготування без замочування
Якщо ви готуєте кукурудзу без попереднього замочування – варитись вона буде дуже довго і вийде твердою. Тому залийте її на деякий час холодною водою.
Розрізання кукурудзи на частини
Щоб кукурудза вийшла дійсно соковитою, розрізати її не потрібно. Залишіть плоди цілими і занурюйте їх лише в киплячу воду.
Приготування на великому вогні
Після того, як вода закипить – не забудьте зменшити вогонь. Кукурудза не повинна дуже активно кипіти, адже в такому разі вона нерівномірно провариться.
Додавання солі в неправильний момент
Якщо посолити кукурудзу під час відварювання – вона стане дуже твердою. Тому додавайте спецію лише в той момент, коли дістанете відварений овоч з води і покладете на тарілку.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...