Чому варена кукурудза виходить несмачною - цих помилок припускаються всі!

Сезон кукурудзи у розпалі. А для того, щоб вона була дійсно соковитою та м'якою - продукт потрібно правильно відварити. З цим в багатьох господинь виникають проблеми, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість про найпоширеніші помилки, які допускають під час приготування кукурудзи. Через них овоч виходить твердим та прісним.

Каструля з тонким дном

Для того, щоб кукурудза була м'якою і соковитою, їй потрібен простір. Тому обирайте для приготування каструлю з товстим дном. І вона обов'язково повинна бути широкою

Приготування без замочування

Якщо ви готуєте кукурудзу без попереднього замочування – варитись вона буде дуже довго і вийде твердою. Тому залийте її на деякий час холодною водою.

Розрізання кукурудзи на частини

Щоб кукурудза вийшла дійсно соковитою, розрізати її не потрібно. Залишіть плоди цілими і занурюйте їх лише в киплячу воду.

Приготування на великому вогні

Після того, як вода закипить – не забудьте зменшити вогонь. Кукурудза не повинна дуже активно кипіти, адже в такому разі вона нерівномірно провариться.

Додавання солі в неправильний момент

Якщо посолити кукурудзу під час відварювання – вона стане дуже твердою. Тому додавайте спецію лише в той момент, коли дістанете відварений овоч з води і покладете на тарілку.

Є джерелом радіації і ростуть не на деревах! Факти про банани, які здивують багатьох

субота, 23 серпень 2025, 23:10

Ось кілька цікавих і не зовсім звичних фактів про банани, передають Патріоти України. Ці факти показують, наскільки банани є не тільки смачними, але й дуже корисними для здоров'я!

Ця квітка розкриє ваші найгірші риси - виберіть свою та дізнайтесь правду!

субота, 23 серпень 2025, 19:09

Психологічні тести допомагають розкрити різні аспекти нашої особистості - емоції, поведінку, реакції. Сьогодні ми пропонуємо швидкий тест, який допоможе вам виявити ваші найбільші недоліки. Подивіться на зображення з п’ятьма квітами та виберіть ту, яка...